Tora Yeshua  תורה־ ישוע

 Welkom op onze geheel vernieuwde website; stuur ons uw suggesties dan wordt het nog mooier.

prof.dr. Grandjean: corona wordt gebruikt om ons gedrag te manipuleren !

De Nederlandse hartchirurg,  Jan Grandjean, neemt met  verontwaardiging afstand van  de schandalige overheidsmaatregelen mbt. Covid19 en legt uit dat het zwaar overdreven maatregelen zijn olv. een schoolmeester, die ineens verstand zou moeten hebben van een vorm van griep, die als ernstige pandemie moet worden verkocht.
En Hugo de Jonge wordt daarin volledig ondersteund door regering en parlement, op een paar parlementsleden na dan, eigenlijk is alleen FvD ontmaskerend bezig .
Hij zet de getallen in. het juiste perspectief en dan is er niets nieuws onder de zon:  elk jaar een vorm van griep met altijd doden en mutaties.
Zie de video of lees de tekst bij
https://www.xandernieuws.net/algemeen/valse-angst-voor-delta-variant-gevierde-nederlandse-hartchirurg-beschuldigt-regering-van-mind-control/

Met dank aan https://www.blckbx.tv/videos/mindcontrol

Shalom,

Ben Kok (joods-chr. pastor)

Navigeer naar andere artikelen

5 Responses to prof.dr. Grandjean: corona wordt gebruikt om ons gedrag te manipuleren !

 1. Op 9 juli 2021 @ 11:38 schreef Jan van der Staal

  Beantwoorden

  Ik luister liever naar een verstandig chirurg dan een nep dokter Hugo, hij is angstig. kijk maar naar zijn ogen, hij denkt dat vaccinaties corona bestrijdt, nee virussen volgen hun eigen weg…Hugo is krampachtig en geeft nu de jeugd of niet gevaccineerden de schuld toename besmettingen. Zolang corona op A status blijft kan de overheid iedere moment lockdown invoeren. In Engeland mogen volledig gevaccineerden niet naar het buitenland bizar. https://www.ad.nl/video/productie/eventuele-nieuwe-lockdown-zal-ook-gelden-voor-gevaccineerden-236733

 2. Op 9 juli 2021 @ 14:15 schreef Marian

  Beantwoorden

  Stijging dodental na vaccinatie: 448, zet maar op uw website. Bizar.

 3. Als je alles leest, wordt je er niet vrolijk van.
  En als je alles op een rijtje zet is het wel heel bijzonder dat er heel veel door die Schwab en vriendjes gebeurt, bij dit alles denk ik ( sorry ) aan hitler want die was dan maar een kleine jongen bij die meneer Schwab die heeft de gehele wereld op zijn bord.
  Maar er is uitkomst als we met een oprecht hart en in alle eerlijkheid tot God bidden, of dat deze drinkbeker aan ons voorbij mag gaan en Hij ons wil bewaren en sparen voor alles wat er nog moet komen.
  mvgr Ron

 4. Op 13 juli 2021 @ 23:48 schreef Jan van der Staal

  Beantwoorden

  Video van deze hartchirurg is verwijderd door youtube heb ik gehoord,
  https://overnu.nl/hoe-veilig-zijn-mrna-vaccins-dit-zijn-de-waarschuwingen/

  • Hi Jan, klopt en dat zegt genoeg:wij mogen alleen weten wat de NWO goed acht en de NSB van dit nieuwe Nazi-regime, onze regering eiparlement, handhaven de NWO regels zonder enig gewetensbezwaar.
   Onze hemelse Vader zal deze criminelen aanpakken, onze taak blijft de duisternis ontmaskeren, leven in verbandheid met Hem als ranken aan de Wijnstok en dagelijks het evangelie met de tora-yeshua leefstijl te verkondigen.
   Shalom, vertel es aub hoe jij dat invult.
   Ben

Geef een reactie

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

1 + twintig =