Tora Yeshua  תורה־ ישוע

 Welkom op onze geheel vernieuwde website; stuur ons uw suggesties dan wordt het nog mooier.

Islam volgens koran, Hadith, voorbeeldleven van Mohammed en de umma

Islam op zijn best, nu dus in Afhganistan.

Al protesten  gehoord van uit islamorganisaties en moskeeën ?? Of integendeel, steunbetuigingen ? Graag onder dit artikel vermelden, evenals websites van kerken en synagoges, die eindelijk es op de eigen website de islam ontmaskeren voor wat het is:
een duivels systeem met een afgod allah en een zeer valse profeet en als of dat  al niet erg genoeg is, ook in de politiek graag gebruikt voor eigen doel.

Bedenk ook even wat Joe Biden hier heeft aangericht! zie het volgende commentaar over de achterliggende politiek:
https://www.israpundit.org/the-afghanistan-debacle-is-exactly-what-the-left-wanted/

En hoe stupide  onze ministers van buitenlandse zaken ( Kaag, D66) en Bijldeveld (CDA) onder eindregie van onze minister-president Rutte (VVD) het rampzalige beleid hebben laten gebeuren.
O ja,  de CU (Segers) zat ook de afgelopen 4 jaar in het kabinet en in de commissie “stiekem” , dus kon het aan zien komen en van de SGP hoorde ik in dit verband ook niets.
Erger nog, ze doen op de valreep nog moeilijk  over visa  voor “wie wel en niet” mee mag op het laatste vliegtuig, wat dan weer niet vliegt.

Shalom, laat aub van u horen onder dit artikel !
Wie zwijgt, zoals vele politici en geestelijke leiders, stemt toe, stuur onze website inclusief natuurlijk dit artikel door naar de leiding van uw kerk en/of synagoge

Ben Kok (joods-chr. pastor)

Met dank overgenomen van
https://www.xandernieuws.net/algemeen/gruwelvideos-van-taliban-die-kinderen-afslachten-voor-ogen-van-hun-ouders/

Gruwelvideo’s van Taliban die kinderen afslachten voor ogen van hun ouders

Posted on     

Afbeelding executie op straat door Taliban: Zee News.

—————————————————————————————————————————————–

Duizenden mensen vermoord, talloze meisjes ontvoerd om als seksslavinnen te dienen – Tijd om te stoppen met wegkijken: dit is mede de schuld van het Westerse globalistische systeem

—————————————————————————————————————————————–

Uit Afghanistan komen gruwelijke berichten en schokkende video’s die onderstrepen in wat voor totaal staat van chaos en ellende het land dankzij de zinloze 20 jarige oorlog / bezetting en daarna overhaaste terugtrekking van de VS/NAVO is gestort. De islamofascistische Taliban begaan door het hele land onder luid Allahu Akbar geschreeuw en citaten uit de Koran peilloze wreedheden tegen de bevolking. Op een van de video’s is te zien hoe een moeder wordt geslagen terwijl ze huilt en smeekt om het leven van haar (tiener)zoon, wiens keel vervolgens toch wordt doorgesneden. Logisch dus dat velen weg willen vluchten voor het terreurbewind van deze wandelende duivels.

Op het hartverscheurende filmpje is te zien hoe de wanhopige vrouw vergeefs probeert het leven van haar zoon te redden. Terwijl ze wordt geslagen wordt de keel van de jongen doorgesneden onder demonisch klinkend ‘Allahu Akbar’ geschreeuw en citaten uit de Koran. De vrouw valt dan flauw op de grond, naast haar stervende zoon.(1)
Videospeler


De directe bron van dit filmpje is nog onduidelijk. Tijdens een 12 uur durende livestream van het Duitse mainstream kanaal WELT (‘Afghanistan-debakel: Massive sexuelle Gewalt der Taliban gegen Frauen’,) zijn diverse andere clipjes te zien, en wordt bevestigd dat de ‘radicale islamisten klaarblijkelijk moordend (en verkrachtend) door de dorpen trekken’.

Het is een publiek geheim dat de Taliban werden opgericht, getraind en bewapend door de CIA en de Pakistaanse inlichtingendienst, net zoals de CIA de hand had in de oprichting van Al-Qaeda en ISIS (met hulp van de Saudische en Turkse inlichtingendiensten). De afgelopen weken zijn voor miljarden dollars Amerikaans militair materieel in de handen van de Taliban gevallen.

Overal moorden en verkrachtingen

France24 berichtte dat sommige straten vol liggen met lijken van door de Taliban vermoorde mensen, dat meisjes worden ontvoerd om ‘bruiden’ te worden (kortom systematisch te worden verkracht), en jongeren worden gedwongen om mee te vechten. The Times heeft het over onthoofdingen, ogen die worden uitgerukt, en meer dan 1000 doden in één enkel gebied in het land, en vele honderden doden elders.

‘Drie dagen geleden vermoordden de Taliban een kapper, enkel omdat ze dachten dat hij voor de regering werkte. Maar hij was enkel een kapper,’ zei de 22 jarige Mirwais Khan Amiri, wiens auto door kogels werd geraakt toen hij wegvluchtte uit Kunduz. ‘Ze vermoordden mensen die voor de overheid werkten, zelfs als ze al vier of vijf jaar geleden waren gestopt.’

Abdulmanan, een andere vluchteling uit Kunduz, vertelde tegen persbureau AFP hoe de Taliban zijn zoon hadden afgeslacht. ‘Ze pakten hem… alsof hij een schaap was, sneden zijn hoofd eraf met een mes, en gooiden het weg.’

Ook volgens Radio Free Europe, dat zich baseert op getuigen en Afghaanse journalisten, gaan de Taliban van deur tot deur om de ‘foute’ mensen te executeren. Zelfs het extreemlinkse propagandakanaal CNN kan er niet om heen, en bracht een verhaal over een moeder van vier kinderen die weigerde voor 15 Taliban strijders te koken. Daarop gooiden ze een granaat in het huis en sloegen haar dood.

Tijd om te stoppen met wegkijken

Wij plaatsen het schokkende filmpje doelbewust, omdat het namelijk tijd is om te stoppen met wegkijken en doen alsof het allemaal niets met ons te maken heeft. Dat heeft het WEL. Deze ellende staat ook op ons conto. Sinds het einde van de Koude Oorlog hebben wij namelijk steeds weer op leiders en partijen gestemd die de een na de andere Amerikaanse/NAVO oorlog hebben gesteund.

Dat begon in de jaren ’90 met Bill Clintons illegale oorlog in voormalig Joegoslavië, gevolgd door de invasies van Irak en Afghanistan na de false flag aanslagen van 9/11, en nog later de oorlogsoperaties in en/of tegen Libië, Syrië en de Russisch sprekende bevolking in Oekraïne. Dan hebben we het nog niet gehad over de vele anderen landen waar openlijke of verdekte militaire operaties werden of nog worden uitgevoerd, zoals Pakistan, Iran, Jemen en Somalië.

Nu het zogenaamd ‘sterkste leger ter wereld’ in zijn langste oorlog ooit niet eens in staat is gebleken om een groepje wrede barbaren die geen luchtmacht en tanks hebben te verslaan, moge duidelijk zijn dat het streven naar een wereldwijd imperium altijd en overal gedoemd is te mislukken, en altijd gepaard gaat met enorme aantallen onschuldige burgerslachtoffers. Miljoenen mensen in Azië hebben het ‘brengen van vrijheid en democratie’ onder dwang van bommen en raketten al met hun leven moeten bekopen. Miljoenen anderen raakten alles kwijt. Zij zochten en zoeken hun heil elders, met name in Europa.

Dit behoort het einde van de globalistische machtsstructuur te zijn

Het wordt daarom de hoogste tijd eindelijk te stoppen met alle globalistische pogingen van de VN/VS/EU/NATO/WEF/WHO/IMF elite om een communistisch-technocratisch wereldrijk op te richten, het Vierte NAZI Reich van Klaus Schwab (wiens vader èn stiefvader voor Hitlers Nazi’s werkten), die dat eufemistisch ‘de Vierde Industriële Revolutie’ en de ‘Great Reset’ heeft genoemd.

Macht moet niet gecentraliseerd, maar juist gedecentraliseerd worden. De genoemde overkoepelende organisaties en unies, die meerdere landen, volken en culturen in een keurslijf willen dwingen en onder één centraal (communistisch) gezag willen brengen, vormen in realiteit de grootse bedreiging voor de toekomst van de mensheid, en zouden per onmiddellijk opgeheven en verboden moeten worden. Als zij vrij spel blijven krijgen, dan ontstaat de komende jaren een soort Sovjet Unie vermengd met China en Noord Korea op wereldschaal, met minder vrijheid en hardere onderdrukking dan ooit.

Counter Great Reset

Het moet daarom helemaal anders. Er zou een soort ‘Counter Great Reset’ moeten komen, een revolutie van binnenuit, die in vrijwel alles het omgekeerde van Schwabs ‘Great Reset’ dient te bewerkstelligen:

* Internationale afspraken enkel nog op basis van vrijwillige samenwerking;

* Verdragen moeten altijd eerst worden voorgelegd aan het volk (referenda), die deze verdragen ten allen tijde weer mag intrekken;

* Alle vormen van wereldautoriteit – zoals ‘unies’ en ‘organizations’ – afschaffen;

* Overheden worden ‘onderheden’ en gaan ten dienste staan van het volk in plaats van andersom;

* Terugkeer en bevordering van respect voor elkaars grenzen en culturen;

* (Vrijwillige) ontwikkeling landen van herkomst in plaats van massa immigratie;

* Definitief beëindigen van alle militaire interventies;

* Geen internationale dwang meer (op wat voor gebied dan ook);

* Bij humanitaire rampen zoals nu in Afghanistan enkel nog reddingsoperaties uitvoeren;

* Ruimhartige opvang van alle echte vluchtelingen (zonder terugkeer verplichting, maar met verplichting tot aanpassing aan de basisregels, rechten en gebruiken van het gastland);

* Totale overhaul van het parlementaire systeem (o.a. invoering directe democratie, geen coalities meer, e.d.) en de mainstream media, zodat die nooit meer als propagandakanalen kunnen worden misbruikt;

* Complete afbraak en opsplitsing van alles wat ‘BIG’ is (Big Pharma, Big Banks, Big Tech, Big Military, etc.);

* Wetenschap loskoppelen van financiële belangen, waardoor deze weer onafhankelijk wordt;

* Hoor en wederhoor, alternatieve visies en andere meningen evenveel ruimte geven in het maatschappelijk debat;

* Nadruk op onafhankelijkheid, zelfbeschikking, individuele ontplooiing en persoonlijke vrijheid, in plaats van het valse liberaal-fascistische collectivisme waarin de samenleving nu wordt geduwd;

* Nadruk op echte gezondheid en weerstand (door betere voeding en levensstijl, supplementen, natuurbehandelingen/therapieën, etc.) en een einde aan alle massa medicatie- en vaccinatieprogramma’s;

* Eerlijke berechting van alle ‘Great Reset’ / ‘Vierde Rijk’ kopstukken (Bill Gates, Klaus Schwab, George Soros, al hun trouwe volgelingen in de wereldpolitiek, maar vooral hun bazen achter de schermen: de Rothschild- en Rockefeller families) wegens het beramen en/of uitvoeren van zeer ernstige misdaden tegen de menselijkheid en het moedwillig in gevaar brengen van het voortbestaan van het menselijk ras.

Het zal bij lange na niet perfect zijn, maar geeft de mensheid – even los van een door velen gehoopt en verwacht Goddelijk ingrijpen – weer uitzicht op een echt betere toekomst. Eenheid in en door verscheidenheid, want het omgekeerde bestaat niet en resulteert – indien het toch wordt geprobeerd, zoals nu op zowel internationaal als nationaal niveau op bijna ieder gebied wordt gedaan (‘alleen samen kunnen we dit…’, ‘alleen samen moeten we dat…’) – altijd in keiharde onderdrukking en massale slachtpartijen van dissidenten, minderheden en andere ‘foute’ mensen.

Xander

(1) Shoebat
(2) WELT nachrichtensender

Zie ook o.a.:

20-08: ‘Tot drie miljoen Afghaanse vluchteliingen op weg naar Europa’
17-08: Wordt het Afghanistan debacle de laatste nagel aan Amerika’s doodskist?
12-08: 1e Demokritische Volksbeweging opgericht voor een revolutie van binnenuit
30-07: ( / De volgende fase van de oprichting van Noord Korea aan de Noordzee lijkt ophanden)
19-07: Macht der machtelozen: Václav Havels boek over hoe het volk een tiranniek regime verslaat
28-06: Jurist Jeroen Pols: ‘Kabinet koos bewust voor catastrofaal beleid’
28-05: Kan de aangifte tegen Rutte of het nieuwe Nürnberg tribunaal deze machtsgreep nog stoppen?
05-04: Bekende socioloog-politicoloog noemt corona beleid ‘psychologische terreur’ en ‘oorlog tegen het volk’
04-03: Spaanse wetenschappers over de ‘politieke economie van massa hysterie’ ( / Waarom politici gebaat zijn bij extreme overdrijving van gevaar)
15-02: Veiligheid of Vrijheid? Econoom Ad Broere pleit voor burgerlijke ongehoorzaamheid en opzetten parallelle economie

2020:

17-12: Open brief Nederlandse huisarts aan politiek: ‘Dit kabinet heeft wetenschap en humaniteit in de ban gedaan’
12-12: Docu ‘Covid-19 – The System’: ‘Documenten bewijzen dat media opdracht van regering kregen om angst te zaaien’
01-12: December 2020: Einde 75 jaar democratie en vrijheid; dictatuur is nu officeel een feit
18-10: Ongegrond aanjagen van angst maakt dit kabinet tot een terreurorganisatie’ (Sven Hulleman)
26-09 Corona beleid scheurt families en vrienden uit elkaar, precies zoals in DDR werd gedaan
23-09: Zo kreeg Reichsmarschall Göring het volk mee: ‘Maak ze bang en zeg dat weigeraars een gevaar zijn’
17-09: (/ Overheden die zich tegen hun eigen volk keren is historisch bewijs dat het einde van hun beschaving nadert’)
14-07: ‘Boeren, vissers, MKB en bezorgde burgers moeten verzetsbeweging tegen het systeem vormen’
08-07: ‘Politici volgen dit historische handboek bij hun tirannieke machtsovername’

________________________________________________________________________________________________

Navigeer naar andere artikelen

2 Responses to Islam volgens koran, Hadith, voorbeeldleven van Mohammed en de umma

 1. Alles wat vanuit werelds machtsdenken gebeurd, gebeurt en wordt gedaan zonder Zijn instemming en inmenging. Dus wat men ook bedenkt en doet, hoe nodig ook, is gedoemd te mislukken. Het mislukt, omdat onze eigen machtstrukturen van binnenuit corrupt zijn en wij onder andere zelf de oorzaak zijn van gruwelheden in Afghanistan. Iedereen doet er aan mee. En nu wijzen we naar Afghanistan, hoe afschuwelijk ook. Wie heeft ze daar neergezet en wie financiert ze nu? Wie staat wat toe? Wie doet wat? Handelen we vanut liefde of zelfbelang? Wreedheden zitten echter in alles, in ons eigen handelen, ons eigen denken, in ons weigeren te stoppen met deel te nemen aan de wereldapparaat. Alles is verbonden, en wat niet Liefde dient, maar macht, geld en eigenbelang dient niet langer onze steun te krijgen.

  • Dag Erik,
   Van harte eens; alleen, wat bedoel je met “Liefde dienen” ?
   Dat lukt mensen niet, daarvoor is bekering tot de Schepper nodig, aanvaarding van Zijn menswording in Yeshua, aanvaarding van de doodstraf, die we verdienen en aanvaarding van het feit, dat Hij voor ons die straf aan het kruis droeg en als bewijs van die waarheid opstond uit de dood.
   JHWH is de Enige ware God en Hij is zeker liefde, maar ook rechtvaardig en oordeelt ons volgens Zijn Tora , schenkt dus genade op basis van Zijn offer aan elk mens , die tot bekering komt en Yeshua volgt zoals Hij heeft onderwezen.
   De Peroon JHWH kan niet worden vervangen door het begrip “Liefde”, dat is de eenzijdigheid ten top, onBijbels en lasterlijk.
   Maar wellicht bedoel je dat niet zo, dus ik hoor graag hoe jij de Schepper ziet: als de levende, persoonlijke God, JHWH genaamd, die als mens onder ons verscheen in Yeshua of anders ?
   Shalom
   Ben

Geef een reactie

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*