Tora Yeshua  תורה־ ישוע

 Welkom op onze geheel vernieuwde website; stuur ons uw suggesties dan wordt het nog mooier.

Israel komt er ook achter, dat 95% van de ziekenhuisopnames al gevaccineerd was !!!!

Met dank overgenomen van Xandernieuws: ‘95% ernstige patiënten in ziekenhuizen Israël is gevaccineerd’

Posted on     

Hoe diep kan een land dat zichzelf zo graag als een lichtend voorbeeld voor alle naties ziet, vallen? (Afbeelding: Covid Injectie centrum in Netanya. (2)).

—————————————————————————————————————————————–

Uitgerekend het land dat zo vaak wijst op de Holocaust is in een ‘Ausweis Bitte!’ uitsluitingstirannie veranderd – Ook in Singapore: 75% van alle nieuwe (zogenaamde) ‘gevallen’ is gevaccineerd – Gibraltar: Covid explosie ondanks 99% vaccinatiegraad

—————————————————————————————————————————————–

Israël is sinds vorig jaar met het invoeren van keiharde lockdowns, medische apartheid en directe vaccinatiedrang één van de meest tirannieke landen ter wereld geworden. Op 4 juli was al meer dan 78% van de bevolking geïnjecteerd met experimentele Covid-19 genmanipulatie shots. Op het aantal veronderstelde ‘besmettingen’ en zieken maakt dat hoge percentage overigens helemaal niets uit. Sterker nog: een Israëlische arts is met cijfers naar buiten gekomen waaruit blijkt dat maar liefst 95%van de in het ziekenhuis opgenomen ernstige patiënten gevaccineerd is.

Dr. Kobi Haviv sprak met News Israël 13 over het snel stijgende aantal ziekenhuisopnamen in het land. ‘Ik constateer dat de meeste patiënten zijn gevaccineerd, zelfs de ernstig zieken.’ 95% heeft minimaal één Covid-19 injectie gekregen, en ‘85% tot 90% is volledig gevaccineerd… De effectiviteit van het vaccin vervaagt.’

Effectiviteit verder gedaald, maar toch komen er extra shots

Zelfs het ministerie van Gezondheid heeft toegegeven dat de vermeende effectiviteit van het Pfizer ‘vaccin’ verder is gedaald naar slechts 39%. In het verleden werden vaccins die onder de 50% kwamen onmiddellijk uit de handel gehaald en vernietigd (of naar Afrika getransporteerd om daar aan de nietsvermoedende bevolking te worden toegediend).

Maar in plaats van het ‘vaccinatie’ programma te schrappen, wordt het juist opgevoerd met een derde – en strak ongetwijfeld een vierde en een vijfde – dosis. Het ‘vaccinatie abonnement’ zoals we dat in het voorjaar van 2020 voorspelden, komt er dus onverbiddelijk aan.

Net als in alle andere landen heeft Pfizer van de Israëlische overheid bedongen dat het bedrijf volledig is gevrijwaard van iedere mogelijke aansprakelijkheid voor de massa’s ernstige bijwerkingen, gehandicapten en sterfgevallen die deze experimentele injecties nu al op hun geweten hebben.

Ook in Singapore, Gibraltar en Australië

Hetzelfde fenomeen als in Israël treedt op in Singapore, waar 75% van alle nieuwe ‘gevallen’ en 35% van alle nieuwe ziekenhuisopnames volledig gevaccineerde mensen zijn. In Gibraltar is het aantal veronderstelde Covid gevallen met 2500% per dag gestegen, ondanks het feit dat er een 99% vaccinatiegraad is gehaald. In Sydney gaven overheidsofficials eind juli toe dat op één persoon na ALLE mensen die in het ziekenhuis belandden gevaccineerd zijn..

Uitgerekend in het land dat zo vaak wijst op de Holocaust

Uitgerekend in het land dat zo vaak wijst op de verschrikkingen van de Holocaust worden in snel tempo exact dezelfde uitsluitingsmaatregelen genomen als de Nazi’s in de jaren ’30 ondernamen tegen de Joden. De ‘Groene Pas’ – feitelijk een soort omgekeerde Jodenster – heeft van Israël een schandalige en mensonterende medische Apartheid staat gemaakt. Ongevaccineerden zijn vrijwel uitgesloten van het publieke leven, en mogen zelfs niet meer op sommige stranden komen.

In Israël zijn de meeste basis mensenrechten opgeheven. ‘Informed consent’ is vervangen door afgedwongen medische verkrachting, en Israëliërs hebben niet langer de autonomie over hun eigen lichaam, noch enige medische privacy. Uit de overheidscontracten met Pfizer blijkt dat ze hun zeggenschap over hun lichaam en gezondheid zijn kwijtgeraakt aan Big Pharma.

Premier Naftali Bennett trok op 29 juli de handhaving van de Groene Pas (‘Ausweis bitte!’) verder aan. ‘Het lijkt erop dat de Israëlische regering er zeker van wil zijn dat de mensen zwakker worden, in het ziekenhuis belanden en worden vermoord nu deze spike proteïne biowapens gedwongen in de lichamen van de mensen worden vermenigvuldigd,’ is de conclusie van Mike ‘Natural News’ Adams. ‘Zo is Israël gereduceerd tot een genocidale Apartheid, vastbesloten tot onderdrukking en depopulatie.’ (1) Zie in dit verband ook ons artikel van 27-06: ‘Joods-Amerikaanse auteur maakt de verboden vergelijking tussen vaccins en de gaskamers’.

Begin dit jaar vroeg infectieziekten expert dr. Hervé Seligmann (Universiteit Aix-Marseille) samen met ingenieur Haim Yativ via een WOB-verzoek de officiële cijfers van de Israëlische overheid op, en concludeerde dat het Pfizer vaccin ‘een honderden keren zo hoge sterfte veroorzaakt in jongere mensen dan het coronavirus zonder het vaccin, en een tientallen keren hogere sterfte in oudere mensen.’ Beide wetenschappers spraken letterlijk van ‘een nieuwe Holocaust’.

Hoe diep kan een land dat zichzelf zo graag als een lichtend voorbeeld voor alle naties neerzet, vallen?

Xander

(1) Natural News
(2) Afbeelding: WikiMedia Commons, auteur דולב , Creative Commons Attribution-Share Alike 4.0 International

Zie ook o.a.:

01-08: CNN roept openlijk op alle ongevaccineerden te laten verhongeren
30-07: Nieuwe voorbeelden van de keiharde fascistische Covid tirannie die aan de wereld wordt opgelegd
21-07: Hoofd wetenschap Britse overheid erkent dat 60% nieuwe ziekenhuisopnames volledig gevaccineerden zijn (/ Officiële cijfers Israël bevestigen dat natuurlijke immuniteit 40 x effectiever is)
27-06: ‘Joods-Amerikaanse auteur maakt de verboden vergelijking tussen vaccins en de gaskamers’
23-03: Leraren in ‘Vaccinatie Natie’ Israël raken baan kwijt als ze Covid vaccins weigeren
02-03: Frans universitair onderzoek constateert ‘tientallen tot honderden keren hogere sterfte door Pifzer vaccin’ (incl. cijfers Israël)
10-02:Israëlische wetenschappers genezen 100% ernstig zieke coronapatiënten met nieuw geïnhaleerd medicijn
09-02: Wetenschappelijk verzet groeit: Pfizer vaccin volgens British Medical Journal slechts 19% effectief

2020:

15-12: In Israël krijgen alleen gevaccineerden weer vrije toegang tot horeca en evenementen

_____________________________________________________________________________________

Navigeer naar andere artikelen

12 Responses to Israel komt er ook achter, dat 95% van de ziekenhuisopnames al gevaccineerd was !!!!

 1. Veel mensen uit mijn omgeving lieten zich vaccineren met over het algemeen het motief voor eigen veiligheid en dat van een ander en uit solidariteit. Wat is daar nu nog van over? Gevaccineerden raken toch nog besmet en besmetten ook een ander. Dus het virus verdwijnt niet. Het enige wat nog een beetje overeind staat is minder kans om op de IC terecht te komen, maar ook dat gaat steeds meer wankelen. Met welke leugens en drammerigheid gaat men nu weer het volk verleiden om nog het 3e shotje te gaan zetten en het 4e en het 5e…? Het lijkt wel of mensen graag belazerd willen worden net als hele horden die telkens toch maar weer loten kopen. Ieder die een beetje nadenkt moet er toch achter komen dat het hele corona verhaal rammelt langs alle kanten en niets meer met gezondheid te maken heeft. Gewoon kappen met die onzin! En dan is er nog Israël dat laat zien nog liever in de pas met de wereld te willen lopen en daar nog een schep bovenop doen, wat dan weer welgevallig is in de ogen van de wereldgemeenschap. Ja, Israël wordt hierom geprezen en dat voorbeeld wordt gretig overgenomen. Israël doet haar stinkende best om door de volken geaccepteerd te worden. Dat gaat natuurlijk nooit lukken want een deel is door God apart gezet om anders te zijn als de volken. Het is dat ik weet en geloof dat God zijn verbond en beloften jegens Israël nooit zal verbreken. Maar wat er nu in Israël gaande is maakt menig gelovige verdrietig. Je zou bijna gaan geloven dat de theologen en kerken die nog steeds de vervangingstheologie aanhangen het toch bij het rechte eind hebben en dat Israël haar credit verspeeld heeft. Ik hoop en bid dat het tij snel keert!

  • Hi Sammy,
   Het gaat om “het overblijfsel van Israel”, een minderheid van amper 1%, die Yeshua als de Mashiach heet aanvaard, 99% wijst Hem als een valse mashiach.
   Net als de overige volken trouwens.
   En die zgn “Israel vervangende kerken”? Net zo zwak een oppervlakkig, niet 1 ontmaskert op de eigen website de duisternis van de NWO ! en men volgt Yeshua niet in de Torapraktijk, zoals Hij die voorleeft en vervult.
   Shalom
   Ben

 2. Op 13 augustus 2021 @ 19:00 schreef Jan van der Staal

  Beantwoorden

  Ik vrees heel veel doden en dat er heel mensen zullen gaan sterven, ik hoop dat ik ongelijk heb. Ik heb interview gezien van dr. Hoffe in Canada met andere artsen. Hij had over bloedstolsel te hebben gezien bij gevaccineerde patiënten en bij patiënten die geen vaccin hadden, was het bloed goed. Bloedstolsel micoscopische D-timer of D-timeer, een apparaat waarin ze kleine bloedstolsels kunnen zien en dat is niet te zien bij MRI of CT- scan, laat zien kleine microvasculaire stolsels in de vaten, Die zal ik later naar u toesturen. Bekijk deze website,
  https://bpoc2020.nl

 3. Op 17 augustus 2021 @ 23:54 schreef Jan van der Staal

  Beantwoorden

  Hopelijk gaan hun ogen open???? Zo ook in Nederland. Ik hoorde van sommige gevaccineerde mensen dat ze spijt hebben dat ze het vaccin hebben genomen en ten tweede zijn veel gevaccineerden op tegen dat de niet-gevaccineerden worden afgewezen. Alles komt naar boven, Hugo de Jonge gaat eraan en zijn imperium zal gaan instorten, let maar op.

 4. Op 19 augustus 2021 @ 14:07 schreef Jan van der Staal

  Beantwoorden

  Europese Hof heeft tegen verplichte vaccinatie gestemd, terwijl VVD en D66 voorstanders zijn voor verplichte vaccinatie.

 5. Op 23 augustus 2021 @ 22:20 schreef Jan van der Staal

  Beantwoorden

  Het is mij niet geheel duidelijk allemaal? Iemand vertelde mij dat het Europees Hof tegen verplichting corona-vaccinaties was. Ik kreeg deze link doorgestuurd weer van iemand anders,
  Het is bekend dat de VVD en D66 voor verplichte vaccinaties zijn, gelukkig hebben andere partijen tegengestemd. Uiteindelijk zijn twee nep-liberale partijen want ware liberalen hebben afkeer voor verplichte vaccinaties, heb ik gehoord. Het liberalisme staat voor vrijheid van een individu en eigen verantwoording, dus geen verplichte vaccinaties, heb ik gesproken met ware liberalen,
  link
  https://www.declercq.com/kennisblog/onmogelijkheid-van-een-covid-vaccinatieplicht-uitspraak-ehrm-zet-deur-op-een-kier/

  • Hi Jan,
   In Nl kan men dan formeel tegen verplichting zijn, het gedrag van dolgedraaide Hugo is er niet naar, hij doet al het denkbare om mensen onder drukt te zetten en hij is alleen maar blij als iedereen een prik heeft, liefst met boost en dan elk kwartaal, leven de NWO.
   Wat het EU hof bedenkt is dan ook weer niet helemaal helder, dus die doen voor de vorm wat dubbel en uiteindelijk is het zoals de NWO aanstuurt.
   Leef bij de dag, zoals Yeshua zegt, elke dag heeft genoeg aan zijn eigen kwaad en dat is vandaag de dag ook zeker zo.
   Maar bedenk ook elke dag: ” Zie , Ik ben met u, tot aan de voleinding der wereld”.
   Doe wat Bijbels is in elk opzicht en Hem volgend komen we tot ons doel: voor eeuwig in Zijn Koninkrijk.
   Shalom
   Ben

 6. Op 27 augustus 2021 @ 14:48 schreef Nieuw Begin

  Beantwoorden

  “Er Is Enorme Medische Fraude”, zeggen Artsen voor Waarheid

  https://www.stopworldcontrol.com/nl/elke-de-klerk/

  Dokter Elke de Klerk is oprichter van Artsen voor Waarheid en lid van de World Doctors Alliance. In dit interview onthult ze hoe er door de Nederlandse en Belgische overheid ernstig gefraudeerd wordt met cijfers van COVID-19. Er wordt doelbewust hysterie veroorzaakt, om vernietigende maatregelen te kunnen goedpraten. De arts ontmaskert hoe de pandemie gebruikt wordt om een politiek-economisch plan te verwezenlijken, over de rug van de onwetende bevolking.

  Misdadig Plan Achter Corona
  Dr. Elke de Klerk, oprichter van Artsen voor Waarheid en lid van de World Doctors Alliance, onthult hoe misdadig het coronabeleid is van onze overheid, en welk plan erachter schuilgaat.
  Volgens deze internationaal gerespecteerde arts is de hele pandemie een grootschalige medische fraude met opgeklopte cijfers. Elke griep, verkoudheid, kriebelhoest, hoofdpijn, koorts, longontsteking, astma, bacteriële longinfectie, en vele andere aandoeningen worden onterecht als COVID-19 geregistreerd.

  • Hi NB: inderdaad en zo zijn er gelukkig meer artsen en wetenschappers, ik haal ze in alle artikelen over Corona aan.
   Fijn dat je dit denken ondersteund,
   sabbat shalom
   Ben

 7. Op 28 augustus 2021 @ 16:08 schreef Nieuw Begin

  Beantwoorden

  topwetenschappers verzameld op:

  http://www.stopworldcontrol.com

  ’s Werelds topexperts op gebied van wetenschap, gezondheidszorg, recht en journalistiek hebben een belangrijke boodschap voor de mensheid. Luister naar deze helden van de mensheid, die alles riskeren om je te informeren over wat er werkelijk gebeurt in de wereld van vandaag.

  HONDERD ADVOCATEN
  BEWIJZEN DAT DE PANDEMIE EEN MISDAAD IS
  Dokter Reiner Fuellmich is een wereldberoemde procesadvocaat, die al decennia lang grote frauduleuze bedrijven aanklaagt. Dr. Fuellmich en een uitgebreid internationaal netwerk van honderd advocaten hebben meer dan honderd experts uit alle wetenschappelijke disciplines ondervraagd. Zij hebben overtuigend bewijs dat de pandemie en de lockdowns de ergste misdaden tegen de mensheid zijn, ooit begaan. Ontdek in de video hieronder wat deze verbazingwekkende held van de mensheid onthult…

  ADVOCAAT EN ARTS
  “ONGELOOFLIJKE LEUGENS VAN ONGELOOFLIJKE PROPORTIES!”
  Dokter Simone Gold is de oprichtster van Americas Frontline Doctors, een grote groep vooraanstaande artsen in de Verenigde Staten. Hun beroemde White Coat Summit werd in een paar uur tijd meer dan twintig miljoen keer bekeken. Deze medische experts ontmaskeren een levensbedreigende misinformatiecampagne omtrent de pandemie die op de hele mensheid wordt losgelaten. Dr. Simone Gold somt in onderstaande video een aantal van de ergste leugens op die worden geprojecteerd door manipulatieve media, criminele regeringen en corrupte gezondheidsorganisaties. Een must see voor de hele wereld!

  BETRAPT!
  MEDIA MISDADEN ONTMASKERD
  Uitgelekte beelden en bekentenissen van klokkenluiders die onthullen hoe corrupte wetenschappers, regeringsfunctionarissen en mediadirecteuren strategisch plannen maken om het publiek te misleiden.

  WERELDBEROEMD WETENSCHAPPER
  COVID BEHANDELING WORDT ONDERDRUKT
  Biofysicus Andreas Kalcker is een internationaal vooraanstaand wetenschapper die samenwerkt met meer dan 5.000 artsen, in bijna 30 landen. Hij heeft een 100% effectieve behandeling ontwikkeld voor COVID-19 en al zijn variaties. Deze behandeling heeft het dagelijkse sterftecijfer in verschillende Latijns-Amerikaanse landen teruggebracht van 100 doden per dag tot bijna geen. Een klinische studie heeft de doeltreffendheid van deze behandeling bevestigd. Hij wordt echter zwaar gecensureerd. In deze indrukwekkende video legt hij uit waarom zijn levensreddende werk voor de mensheid verborgen wordt gehouden.

  ‘S WERELDS BEROEMDSTE ARTS
  VACCINS EN TRANSHUMANISME
  Dokter Carrie Madej heeft meer dan twintig jaar onderzoek gedaan naar vaccins, en heeft top medische conferenties bijgewoond waar zij de typische ‘gekke professoren’ hun plannen voor de mensheid hoorde uiteenzetten. Dr. Madej leidde twee grote medische ziekenhuizen in Georgia, VS. Door haar decennia van onderzoek is zij een gerespecteerde medische autoriteit, en ongetwijfeld de meest geïnterviewde arts ter wereld. In de video hieronder legt zij uit hoe de nieuwe generatie vaccins ontworpen zijn om het menselijk DNA te veranderen, en de mensheid 1.0 te verschuiven naar mensheid 2.0.

  ARTSEN VOOR WAARHEID
  “ER IS ENORME MEDISCHE FRAUDE!”
  Dokter Elke de Klerk is oprichter van Artsen voor Waarheid en lid van de World Doctors Alliance. Ze is verbonden met bijna honderdduizend verplegend personeel en een groot aantal artsen, wetenschappers en journalisten wereldwijd. In dit interview onthult ze hoe er door de Nederlandse en Belgische overheid ernstig gefraudeerd wordt met cijfers van COVID-19. Er wordt doelbewust hysterie veroorzaakt, om vernietigende maatregelen te kunnen goedpraten. De arts ontmaskert hoe de pandemie gebruikt wordt om een politiek-economisch plan te verwezenlijken, over de rug van de onwetende bevolking.

  BEWIJS DAT DE PANDEMIE GEPLAND IS
  Maanden van diepgaand onderzoek bracht een verbazingwekkend aantal sterke aanwijzingen aan het licht dat de pandemie was gepland en wordt georkestreerd. De belangrijkste feiten werden op een rijtje gezet. Het is duizelingwekkend…

  HET PLAN ACHTER DE PANDEMIE
  Uniek, diepgaand en volledig overzicht van verbazingwekkend bewijs dat zonder enige twijfel aantoont hoe de pandemie de grootste criminele operatie is die de mensheid ooit heeft meegemaakt. Geloof me niet op mijn woord, maar doe je eigen onderzoek met dit enorme rapport, dat alle feiten laat zien in één verbluffend overzicht. Het laat zien wat de verborgen agenda is achter deze operatie.

  HOE VEROORZAAKTEN ZE DE PANDEMIE?
  David Icke is een wereldberoemde onderzoeksjournalist wiens voorspellingen werden bestempeld als ‘complottheorieën’. Alles wat hij tot nu toe heeft voorspeld is echter gebeurd, precies zoals hij zei dat het zou gebeuren. In deze geanimeerde documentaire legt hij uit hoe een internationaal georganiseerd netwerk van criminelen in staat is geweest een wereldwijde pandemische hoax uit te voeren.

  Sabbath Shalom
  NB

  • Hi NB,
   Ik weet het, zie ook de links in mijn artikelen. Het Goede Nieuws blijft van kracht: het loopt onze hemelse Vader niet uit de hand en levend in verbondenheid met Yeshua, vanaf onze bekering, gaan we Zijn komst tegemoet, spoedig, zoals we hopen en bidden.
   Shalom
   Ben

Geef een reactie

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

vijf × 1 =