Tora Yeshua  תורה־ ישוע

 Welkom op onze geheel vernieuwde website; stuur ons uw suggesties dan wordt het nog mooier.

Rutte en Kaag “onder” de Hamer: grote uitverkoop van principes, net als in Afghanistan

Na ruim 100 dagen gaat de uitverkoop van de zielen van de partijen, voor zover die dan een visie of ziel hebben, weer verder, de uitkomst is een rampenkabinet, daar hoef je geen profeet voor te zijn.
Parallel daaraan wordt Afghanistan weer verkocht aan de met drugshandel gefinancierde Taliban, die het islamistisch emiraat hebben uitgeroepen, bewust toegelaten door de internationale gemeenschap met de USA voorop, Biden, fijne man toch?
Na IS nog niets willen leren, gewoon weer een islambolwerk toelaten, met dezelfde opdracht als elk islamlanden: zorgen dat de rest van de wereld ook onder het gezag van de koranafgod “allah” komt en dat het kwalijke leven dan “de profeet” Mohammed als rolmodel dient.
U weet het wel inmiddels: verkrachter, moordenaar, pedofiel, polygamist en leugenaar, als je de biografie van deze persoon even leest.

Kijk dan even mee naar de parallel met de uitverkoop hier in ons land: Kaag eist, dat er met PvdA en Groen Links wordt geregeerd en dan weten we hoe positief de PvdA altijd over de islam was en is en binnen hun gelederen is DENK ontwikkeld en gelanceerd toen men zo ver was met 3 kamerleden.
De islam is verre van verslagen, integendeel en zal als antichristmacht ons verder ten verdere helpen met aanslagen vanuit Afghanistan en gesteund door de overige 56 islamlanden.

De RK kerk is ook zo’n antchristmacht, met de paus als “plaatsvervanger van Christus”, je moet het maar durven zeggen en dan helemaal nu de huidige paus zo enthousiast meewerkt aan  een zo interreligieus mogelijk geloofsleven en de globalistische NWO regering.

Maar ok, het goede nieuws zou dan zijn dat de Coroan-pandemie  per 1 nov. over is, als e.e.a. zich volgens de OMT/kabinet plannen ontwikkeld.
Men heeft de pandemie  nl. onder “controle” en kan die aansturen, de vaccinaties hebben al tienduizenden doden opgeleverd en miljoenen bijwerkingen en  Hugo prikt dapper door met dit demissionaire kabinet, wat de noodwet verder blijft misbruiken.
Gaat niet goed komen met het nieuwe kabinet, dat zal met nieuwe energie de NWO lijn volgen, op weg naar het einde van de eindtijd, waarin we leven.

Het echte Goede Nieuws is dan ook, dat Yeshua naar Zijn belofte met ons is, al de dagen , tot  aan de voleinding der wereld. Zijn komst is steeds meer nabij en Hij komt op Zijn tijd en is met ons,  al die tijd.
Althans, als u hoort bij de gelovigen, die met Hem verbonden zijn als een rank aan de Wijnstok, levend van uit Hem en Zijn onderwijs, de Tora zoals altijd bedoeld , toegelicht in de bergrede, Matth,. 5,6 en 7.

Het loopt onze hemelse Vader nooit uit de hand, volg Zijn verschijning op aarde, Yeshua ha Mashiach, de weg de waarheid en het leven.

Shalom

Ben Kok (joods-chr. pastor)

Navigeer naar andere artikelen

Geef een reactie

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

vier × vier =