Tora Yeshua  תורה־ ישוע

 Welkom op onze geheel vernieuwde website; stuur ons uw suggesties dan wordt het nog mooier.

Lijst van alle stoffen in Coronavaccin: allemaal gifstoffen!

Injectie ingrediënten

met dank overgenomen van https://www.frontnieuws.com/injectie-ingredienten/

Ik heb een lijst gemaakt van alle ingrediënten van het vaccin en contact opgenomen met de Poison Control. Na intro’s en dergelijke, en het verzoek om te spreken met iemand met ervaring en kennis van zaken, is dit de kern van het gesprek, schrijft Iris Figueroa.

Ik: Mijn vraag aan u is hoe worden deze ingrediënten gecategoriseerd? Als goedaardig of als vergif? (Ik heb een paar ingrediënten opgenoemd, formaldehyde, Tween 80, kwik, aluminium, fenoxyethanol, kaliumfosfaat, natriumfosfaat, sorbitol, etc.)

Hij: Nou, dat is een hele lijst… maar ik kan gemakkelijk zeggen dat ze allemaal giftig zijn voor mensen… Gebruikt in meststoffen, pesticiden… Om het hart te stoppen… Om een lijk te conserveren… Ze staan bij ons geregistreerd in verschillende categorieën, maar vrij veel vergiften. Waarom?

Ik: Als ik mijn kind bewust vaak zou voeden of inspuiten met deze ingrediënten, schematisch, dan zou ik mijn dochter natuurlijk in gevaar brengen… Maar wat zou er juridisch met mij gebeuren?

Hij: Vreemde vraag… maar u zou waarschijnlijk worden aangeklaagd voor criminele nalatigheid… misschien met de bedoeling om te doden… en natuurlijk kindermishandeling… Uw kind zou van u worden afgenomen… Kent u iemand die dit met zijn kind doet? Dit is crimineel…

Een industrie… dit zijn de ingrediënten die in vaccins worden gebruikt… met bindmiddelen om ervoor te zorgen dat het lichaam ze niet uitspoelt… om de antilichaamspiegel voor onbepaalde tijd op peil te houden..

Hij: WAT?!

Uw conclusie?

De man was buiten zichzelf. Hij vroeg of ik hem al deze informatie wilde e-mailen. Hij wilde het delen met zijn volwassen kinderen die ouders zijn. Hij was ontzet en vond het vreselijk dat hij het niet wist… zijn kinderen zijn gevaccineerd en ze hebben gezondheidsproblemen…”

Een neurologie therapeute praat over de bijwerkingen van vaccins

INGREDIËNTEN IN VACCINS – U kunt GEEN weloverwogen beslissing nemen als u niet goed op de hoogte bent.

Hier zijn slechts enkele ingrediënten van vaccins.

Deze worden in uw kinderen GEÏNJECTEERD;

-> Formaldehyde/Formalin – Zeer toxisch systematisch gif en kankerverwekkend.

-> Hexadecyltrimethylammoniumbromide – Kan schade veroorzaken aan de lever, het cardiovasculaire systeem en het centrale zenuwstelsel. Kan effecten op de voortplanting en geboorteafwijkingen veroorzaken.

-> Aluminiumhydroxide, aluminiumfosfaat en aluminiumzouten – Neurotoxine. Brengt risico’s met zich mee voor langdurige hersenontsteking/zwelling, neurologische aandoeningen, auto-immuunziekte, Alzheimer, dementie, en autisme. Het dringt door in de hersenen waar het voor onbepaalde tijd blijft bestaan.

-> Thimerosal (kwik) – Neurotoxine. Veroorzaakt celbeschadiging, vermindert de oxidatie-reductie activiteit, cellulaire degeneratie en celdood. Wordt in verband gebracht met neurologische aandoeningen, Alzheimer, dementie en autisme.

-> Polysorbaat 80 & 20 – overschrijdt de bloed-hersenbarrière en draagt aluminium, thimerosal en virussen met zich mee, waardoor het de hersenen kan binnendringen.

-> Glutaraldehyde – Giftige chemische stof die wordt gebruikt als ontsmettingsmiddel voor hittegevoelige medische apparatuur.

-> Serum van runderfoetussen – Geoogst van foetussen van runderen (koeien) die van drachtige koeien worden afgenomen voordat zij worden geslacht.

-> Menselijke Diploïde Fibroblast Cellen – geaborteerde foetale cellen. Vreemd DNA heeft de mogelijkheid tot interactie met ons eigen DNA.

-> Afrikaanse Groene Aap Niercellen – Kunnen drager zijn van het SV-40 kanker-veroorzakende virus dat al ongeveer 30 miljoen Amerikanen heeft besmet.

-> Aceton – Kan nier-, lever-, en zenuwschade veroorzaken.

-> E.Coli – Ja, dat leest u goed.

-> DNA van varkens Circovirus type-1

-> Menselijke embryonale longcelculturen (van geaborteerde foetussen)

COVID-19 vaccin tegenstanders breken tv-gebouw af

U kunt al deze ingrediënten bekijken op de website van de CDC. Ik moedig iedereen aan zijn eigen onderzoek te doen. Zoek de MSDS van deze chemicaliën op. Lees de duizenden peer reviewed studies die de biologische gevolgen van deze chemicaliën voor het lichaam hebben geëvalueerd, vooral wanneer ze worden geïnjecteerd.

Controleer de ingrediënten van vaccins hier: https://www.cdc.gov/vaccines/pubs/pinkbook/downloads/appendices/b/excipient-table-2.pdfIngredienten

Navigeer naar andere artikelen

One Response to Lijst van alle stoffen in Coronavaccin: allemaal gifstoffen!

 1. Op 13 september 2021 @ 13:33 schreef Jan van der Staal

  Beantwoorden

  Misschien bent u op de hoogte dat dit vaccin de dodelijkste vaccin is, zie BPOC2020, https://bpoc2020.nl

  Een patholoog meldde het volgende:”RIVM cijfers zijn niet betrouwbaar, en er wordt geen echte onderzoek gedaan bij mensen die overleden zijn na het vaccin. Het betreft patholoog de heer van der Goot. Ook Duitse patholoog Schirmeier wil beter onderzoek doden na vaccinatie.

  Teken een petitie tegen een coronatoegangsbewijs, https://petities.nl/petitions/schaf-het-coronatoegangsbewijs-af
  en deel het met anderen…onmenselijke apartheid tussen gevaccineerde- en ongevaccineerde mensen, Ook is bekend dat het vaccin, na drie maanden minder werkt, zoals de griepprik heeft bescherming van ongeveer 6 maanden.

  Wellicht bent u op de hoogte dat het bedrijf Moderna nu een vaccin op de markt wil brengen, namelijk griep en corona spuit in 1 vloeistof.

Geef een reactie

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

zestien − zeven =