Tora Yeshua  תורה־ ישוע

 Welkom op onze geheel vernieuwde website; stuur ons uw suggesties dan wordt het nog mooier.

In Israel: ruim 10 x zoveel Covidbesmettingen als vóór de vaccinatie !!

Israël: Een voorbeeld van falende vaccins en een waarschuwing voor de wereld


85
0

Israël’s dagelijkse COVID-19 gevallen bereiken record 83.653,” zegt het nieuwsbericht van woensdag. “COVID-19 in Israël: Ernstige gevallen vertienvoudigen in tijdsbestek van een maand, blijven stijgen,” kondigt een recente kop van de Jerusalem Post aan.

Elders vernemen we dat het percentage positieve tests in Israël maar liefst 29,63 procent bedraagt. Dit betekent dat bijna een derde van alle Covid-tests die door Israëli’s worden gedaan, positief terugkomen, schrijft Vasko Kohlmayer.

Israël is duidelijk een land in grote Covid problemen met het SARS-CoV-2 virus dat in dat land uit de hand loopt.

Het is onthullend dat Israël een van de hoogst gevaccineerde landen ter wereld is. Ongeveer 80 procent van de volwassen bevolking is dubbel gevaccineerd en ongeveer 55 procent heeft een booster gekregen.

Hoewel de Israëlische bevolking massaal is gevaccineerd en een booster heeft gekregen, registreert het land ongekende aantallen gevallen. Op 25 januari meldde Israël meer dan 101.905 gevallen, meer dan 10 maal zoveel als vóór de vaccinatie. Met andere woorden, nu het Israëlische volk massaal is geïnjecteerd met de mRNA-vaccins, is het aantal gevallen met meer dan 1000 procent gestegen.

Ook heeft de massale vaccinatie de incidentie van ernstige Covid niet verminderd. Vorige week bereikte het wekelijkse aantal ziekenhuisopnames van Covid in Israël een record dat bijna tweehonderd procent hoger lag dan het hoogste aantal opnames in het land vóór de vaccinatie.

Aan het begin van de wereldwijde inentingskruistocht vertelden de vaccineerders en hun collaborateurs ons dat de Covid-vaccins zeer effectief waren. Er werd gesproken over 94 tot 95 procent.

Indische staat met 240 miljoen inwoners CORONA-VRIJ verklaard dankzij IVERMECTINE

Als dit ook maar een beetje waar was, zou Israël al maanden geleden over Covid hebben gezegevierd.

In plaats daarvan, krijgen we deze krantenkop: Hoog gevaccineerd Israël heeft de meeste COVID-19 gevallen per hoofd van de bevolking in de wereld.

Na meer dan een jaar van krampachtig injecteren zijn de cijfers van Israël slechter dan ooit. Niet alleen hebben de vaccins Covid niet overwonnen, maar zij hebben de situatie ook verergerd.

De benarde situatie van Israël weerspiegelt die van andere sterk gevaccineerde landen die ook een recordaantal gevallen zien.

Dit is wat de massale injectie van mRNA-vaccins in een bevolking oplevert: hoe meer je vaccineert tegen Covid-19, hoe meer Covid-19 je krijgt.

En dan hebben we het nog niet eens over de bijwerkingen van deze ondeugdelijk geteste vaccins, die honderdduizenden mensen ernstig hebben verwond en gedood.

De meldingen van sterfgevallen aan het VAERS-systeem explodeerden na de introductie van de Covid-vaccins. Vanaf 14 januari zijn er bij VAERS meer dan een miljoen meldingen binnengekomen van bijwerkingen in verband met de mRNA-injecties.

In de afgelopen twaalf maanden zijn er meer dan duizend studies en artikelen verschenen in peer-reviewde wetenschappelijke verslagen waarin de ernstige bijwerkingen van deze experimentele mRNA-producten worden besproken.

En toch, zelfs op dit moment, is er een campagne aan de gang om alle Israëli’s boven de 18 jaar een tweede booster te geven.

Dit is een weesgegroetje – een schot in het duister – van de vaccineerders.

We weten dat de vierde injectie niet zal werken. Minder dan twee weken geleden verscheen in The Times of Israel een artikel met de titel: Israeli trial, world’s first, finds 4th dose ‘not good enough’ against Omicron.

We hebben 4 miljard mensen gevaccineerd… en je gelooft nooit wat er daarna gebeurde

Het artikel citeerde Prof. Gili Regev-Yochay, een van de hoofdonderzoekers van het experiment, die bevestigde dat de vaccins eenvoudigweg “niet goed genoeg” zijn om de Omicron-variant tegen te gaan.

Desondanks hebben de vaccineerders in Israël – evenals op sommige andere plaatsen – besloten door te gaan met het toedienen van de gedoemde vierde dosis, terwijl de ontvangers ervan worden blootgesteld aan het risico van ernstige bijwerkingen.

De vaccineerders doen dit ondanks het feit dat zij weten dat herhaalde mRNA-injecties het immuunsysteem van hun ontvangers geleidelijk vernietigen.

Dit is wat we lezen in een recent Bloomberg verslaggeving:

“Regelgevers in de Europese Unie waarschuwden dat frequente booster-injecties tegen Covid-19 de immuunrespons nadelig kunnen beïnvloeden en misschien niet haalbaar zijn. Herhaalde boosterdoses om de vier maanden zouden uiteindelijk de immuunrespons kunnen verzwakken en mensen kunnen uitputten, aldus het Europees Geneesmiddelenbureau.”

Gezien alle informatie die we nu hebben, is het besluit van de Israëlische autoriteiten om de ineffectieve en gevaarlijke vierde vaccinatie toe te dienen in strijd met de beginselen van gezonde wetenschap, rede en morele wet.

Israël is een casestudy van het falen van vaccins en van de brute mentaliteit van de vaccineerders die willens en wetens de gezondheid en het leven van mensen opofferen.

Met dank overgenomen van

https://www.frontnieuws.com/israel-een-voorbeeld-van-falende-vaccins-en-een-waarschuwing-voor-de-wereld/

Navigeer naar andere artikelen

4 Responses to In Israel: ruim 10 x zoveel Covidbesmettingen als vóór de vaccinatie !!

 1. Op 6 februari 2022 @ 20:41 schreef Jan van der Staal

  Beantwoorden

  teken petitie, https://onverdeeldopen.nl

 2. Op 17 februari 2022 @ 16:36 schreef Nieuw Begin

  Beantwoorden

  Zacharia 13: 8
  In het gehele land, luidt het woord des Heren, zullen twee
  derden uitgeroeid worden en de geest geven, maar een derde zal
  daarin overblijven.
  9 Dat derde deel zal Ik in het vuur brengen, en Ik zal hen
  smelten, zoals men zilver smelt, ja hen louteren, zoals men goud
  loutert. Zij zullen mijn naam aanroepen en Ik zal hen verhoren.
  Ik zeg: Dat is mijn volk; en zij zullen zeggen: De Here is mijn
  God.

Geef een reactie

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*