Tora Yeshua  תורה־ ישוע

 Welkom op onze geheel vernieuwde website; stuur ons uw suggesties dan wordt het nog mooier.

Bewijs Amerikaanse bio-labs in Oekraïne!!!!!

E-mails bewijzen: Hunter Biden financierde Amerikaanse bio-laboratoria in de Oekraïne

Geplaatst op door E.J. Bron

(Vertaling: E.J. Bron)

Daily Mail” en de “New York Post” hebben de E-mails

Het klinkt als een slechte Hollywood-film: de zoon van de president is erin verwikkeld voor het Pentagon bio-laboratoria in de Oekraïne aan de grens met Rusland te bouwen, waarin met uiterst gevaarlijke ziekteverwekkers werd geëxperimenteerd. Nu bereikt het schandaal de mainstream media: de “Daily Mail” en de “New York Post” hebben E-mails die het bewijzen.

Tot nu toe gold het als samenzweringstheorie of “Russische propaganda”, alleen vrije media zoals “Freie Welt”, “Report24”, “Infowars” of “Gateway Pundit” berichtten: “De Amerikaanse president Joe Biden is zelf betrokken bij het bouwen van bio-laboratoria in de Oekraïne”, aldus de voorzitter van de Russische Doema, Vjatsjeslav Volodin, donderdag. “Een investeringsfonds van zijn zoon Hunter Biden was betrokken bij de financiering en uitvoering van het militaire Amerikaanse biologische programma. Natuurlijk wist zijn vader Joe Biden daar als staatschef ook van.” Volodin eiste een parlementair onderzoek in de VS.

De Amerikaanse regering deed de Russische beweringen af als propaganda: het biologisch onderzoek in de Oekraïne zou noch geheim noch militair zijn, en zou slechts dienen om gevaar af te weren. Maar de “New York Post” en de “Daily Mail” publiceerden E-mails van Hunter Biden, die de Russische beschuldigingen onderbouwen.

De “New York Post” berichtte in oktober 2020 over de schandalige inhoud van Hunter Biden´s laptop, maa rhet bericht werd in de verkiezingsstrijd weg gecensureerd. Deze maand moest de “New York Times” met leedwezen vernemen dat de laptop echt is. Op deze laptop bevinden zich ook zakelijke E-mails van Hunter Biden, o.a. over de bouw van bio-laboratoria in de Oekraïne.

Volgens de mails was de investeringsfirma van Hunter Biden, Rosemont Seneca Technology Partners, met $ 500.000,- betrokken bij de biotech-firma Metabiota uit San Francisco, en zorgde voor nog meer miljoenen van partnerbedrijven zoals Goldman Sachs. Metabiota solliciteerde in 2014 als sub-ondernemer voor de aan het Pentagon gelieerde firma Black & Veatch, die voor de Amerikaanse regering biologische laboratoria in de Oekraïne bouwde en exploiteerde.

De bemiddeling van de zoon van de (vice)president loonde kennelijk de moeite: Metabiota kreeg de toewijzing voor $ 23,9 miljoen van de Amerikaanse regering, waaronder $ 307.901,- voor “Oekraïense onderzoeksprojecten”, aldus de officiële begrotingssite van de Amerikaanse regering.

In 2014 werd Hunter Biden eveneens door de grootste Oekraïense aardgasfirma Burisma Holdings in dienst genomen, waar hij $ 83.000,- in d emaand voor onduidelijke taken kreeg, hoewel hij over geen enkele ervaring in de Oekraïne of de energiesector beschikte. Dit feit werd in 2018 door de corruptieonderzoeker Peter Schweizer in zijn boek “Secret Empires” voor het eerst onthuld. Joe Biden beweert niets over de zaken van zijn aan drugs verslaafde zoon te weten. Op foto´s is Biden echter tijdens het golfen te zien met de Burisma-partners van zijn zoon.

Volgens de “New York Post” en de “Daily Mail” heeft Hunter Biden Metabiota ook met de firma Burisma in contact gebracht, en zelfs aangeboden dat Metabiota de kantoren van Burisma in de Oekraïne zou kunnen gebruiken. “Aan welke soort samenwerking wordt er gedacht?”, schreef de manager van Burisma, Vadym Pozharskyi, aan Biden in 2014 over het thema “wetenschapsproject in de Oekraïne”.

Bij het onderzoek naar levensgevaarlijke pathogenen op enkele honderden kilometers verwijderd van de Russische grens zou het echter niet alleen maar om wetenschap gegaan zijn, maar ook om de militaire verdediging tegen Rusland.

Zo schreef de vicepresidente van Metabioata, Mary Guttieri, in april 2014 aan Hunter Biden: “Ik heb een memo met een overzicht ove rhet werk van Metabiota meegestuurd, onze betrokkenheid in de Oekraïne en hoe we mogelijkerwijs ons team, netwerk en concept kunnen versterken om de culturele en economische onafhankelijkheid van de Oekraïne van Rusland en meer integratie in het Westen te forceren.”

De Amerikaanse belastingautoriteiten stellen op dit moment een onderzoek in tegen Hunter Biden. Waarom uitgerekend de onbetrouwbare zoon van de Amerikaans epresident werd ingezet om vaart te zetten achter de bouw van levensgevaarlijke biologische laboratoria in de directe nabijheid van Rusland zal vermoedelijk uiterlijk in 2023 de onderzoekscommissies bezighouden, zoals door Volodin wordt geëist.

Omdat de Amerikaanse regering dit tot nu toe altijd allemaal heeft ontkend, zouden de onthullingen waarschijnlijk het einde van de Biden-regering kunnen betekenen. Nu moet de Duitse pro-Biden mainstream pers nadenken hoe ze dit verhaal verpakt. Het wordt spannend.

Bron:
freiewelt.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

met dank overgenomen van

E-mails bewijzen: Hunter Biden financierde Amerikaanse bio-laboratoria in de Oekraïne

Navigeer naar andere artikelen

Geef een reactie

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*