Tora Yeshua  תורה־ ישוע

 Welkom op onze geheel vernieuwde website; stuur ons uw suggesties dan wordt het nog mooier.

WEF: marxistisch, revolutionair en destructief, aldus Australische senator!

Australische senator verbijstert parlement: Ontmaskert Klaus Schwab en zijn “Marxistisch Wereld Economisch Forum” (Video)


1133
3

De boodschap van het Wereld Economisch Forum is ontworpen om onschuldig te lijken, terwijl de ideologie die eraan ten grondslag ligt in feite revolutionair en destructief is.” ∼ Australische senator Alex Antic

Tijdens een zitting van het Parlement op dinsdag heeft de Australische senator Alex Antic het “marxistische World Economic Forum” (WEF) ontmaskerd, en onthuld hoe zij hun Young Global Leader afgestudeerden gebruiken om regeringen wereldwijd binnen te dringen. Senator Antic is vastbesloten te ontmaskeren hoe ver de invloed van het WEF in Australië reikt, schrijft Rairfoundation.com.

WEF infiltreert in regeringen

“Het is een ideologie die in regeringen over de hele wereld binnensluipt,” verklaarde Antic. De senator verwees naar de opmerkingen van Schwab uit 2017over zijn controle over de Canadese premier Justin Trudeau en zijn kabinet:

Waar wij nu erg trots op zijn, is de jonge generatie zoals premier (Justin) Trudeau … Wij dringen door in het kabinet. Zo was ik gisteren op een receptie voor premier Trudeau, en ik weet dat de helft van zijn kabinet, of zelfs meer dan de helft van zijn kabinet, eigenlijk Young Global Leaders van het World Economic Forum zijn.

De WEF-leider wees ook op andere regeringen waar hij is doorgedrongen: “Het is waar in Argentinië, het is waar in Frankrijk – nu met de president, die een jonge wereldleider is,” zei Schwab.


Klaus Schwab 2017 Young Global Leaders – Russian President Putin

Antic wees erop dat het WEF tegen kapitalisme en vrije markten is en de westerse waarden en politieke processen tracht te ondermijnen. Hij zei dat de groep “doordrenkt is van autoritarisme en marxistische ideologie.” Antic legt uit,

“Fit for 55”: De EU Green Deal en de industriële ineenstorting van Europa

“Bij nadere beschouwing blijkt het Economisch Wereldforum een antikapitalistische, anti-vrije markt organisatie te zijn, die de westerse waarden en politieke processen tracht te ondermijnen, en zij zijn zeer georganiseerd en zeer goed gefinancierd.

Hun boodschap is zo ontworpen dat zij onschuldig lijkt, terwijl de ideologie die eraan ten grondslag ligt in feite revolutionair en destructief is. Zij leiden aspirant-leiders op in hun ideologie en helpen hen connecties te maken in onder meer de politiek, het bedrijfsleven en de kunst.”

Het WEF is een globalistische organisatie die achter de “Great Reset” agenda staat, een radicaal plan van de mondiale elites om de wereldeconomie “op nul te zetten” en een Nieuwe Wereldorde te vestigen.

Het vehikel voor de Grote Reset is natuurlijk de coronavirus pandemie. Antic legde uit dat het WEF consequent heeft gepleit voor de meest “extreme” en “strengste” Covid lockdown maatregelen, waaronder vaccinpaspoorten en -mandaten.

“Je hoeft geen politiek filosoof te zijn om uit te vinden dat de staat alles bezit als jij niets bezit,” zei Antic. “Daar is een woord voor: het is “communisme”. Het Wereld Economisch Forum en zijn filialen propageren schaamteloos de afschaffing van privé-eigendom.”

Kijk hoe de Australische senator Alex Antic het Parlement toespreekt:


Smack Down: Australian Senator Unmasks ‘Marxist’ Klaus Schwab and World Economic Forum

met dank overgenomen van:

Australische senator verbijstert parlement: Ontmaskert Klaus Schwab en zijn “Marxistisch Wereld Economisch Forum” (Video)

Navigeer naar andere artikelen

2 Responses to WEF: marxistisch, revolutionair en destructief, aldus Australische senator!

 1. De ontmaskeraars zouden eigenlijk de kerken en de Christelijke partijen moeten zijn. Doen die dat niet, dan moet het van een andere kant komen. Gelukkig zijn er nog politieke partijen die het kwaad durven te benoemen en dat zelfs met keihard bewijs ontmaskeren zoals de FVD dat doet en ook wel de PVV. De geest van onderscheid ontbreekt bij veel Christenen door o.a. te weinig profetische kennis of gewoon door niet simpel na te denken. De onzalige plannen Schwab en de zijnen (waaronder Rutte, Kaag, Hoekstra, Schouten etc en Maxima) zijn heel gemakkelijk te onderscheiden als kwaad omdat ze gebaseerd zijn op leugens, controle en manipulatie. Dit is de werkwijze van de overste der wereld en dat is precies de tegenovergestelde geest van de God van Abraham, Izak en Jacob. Toen Schouten minister van landbouw was zag ik al op de wijze hoe ze met de boeren omging dat ze connecties had met Schwab en jawel hoor, later werd ze ontmaskerd door de FVD en Segers nam het voor haar op door te zeggen: ,,Ach, dat is maar een praatclubje”. Sindsdien ben ik helemaal klaar met de CU en al lang met de regerende politieke partijen. Er wordt constant met een mond gesproken en in moties gestemd. Kijk maar in de staatjes van de moties hoe de CU vrijwel altijd mee stemt met de regering partijen. Schokkend! Hoogverraad!

  • Hi Sammy,
   Helemaal eens, goed van je te horen!
   Telefonisch contact zou ook fijn zijn, om es te zien of we elkaar kunnen ontmoeten bij gelegenheid.
   Shalom
   Ben

Geef een reactie

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*