Tora Yeshua  תורה־ ישוע

 Welkom op onze geheel vernieuwde website; stuur ons uw suggesties dan wordt het nog mooier.

WEF: marxistisch, revolutionair en destructief, aldus Australische senator!

Australische senator verbijstert parlement: Ontmaskert Klaus Schwab en zijn “Marxistisch Wereld Economisch Forum” (Video)


1133
3

De boodschap van het Wereld Economisch Forum is ontworpen om onschuldig te lijken, terwijl de ideologie die eraan ten grondslag ligt in feite revolutionair en destructief is.” ∼ Australische senator Alex Antic

Tijdens een zitting van het Parlement op dinsdag heeft de Australische senator Alex Antic het “marxistische World Economic Forum” (WEF) ontmaskerd, en onthuld hoe zij hun Young Global Leader afgestudeerden gebruiken om regeringen wereldwijd binnen te dringen. Senator Antic is vastbesloten te ontmaskeren hoe ver de invloed van het WEF in Australië reikt, schrijft Rairfoundation.com.

WEF infiltreert in regeringen

“Het is een ideologie die in regeringen over de hele wereld binnensluipt,” verklaarde Antic. De senator verwees naar de opmerkingen van Schwab uit 2017over zijn controle over de Canadese premier Justin Trudeau en zijn kabinet:

Waar wij nu erg trots op zijn, is de jonge generatie zoals premier (Justin) Trudeau … Wij dringen door in het kabinet. Zo was ik gisteren op een receptie voor premier Trudeau, en ik weet dat de helft van zijn kabinet, of zelfs meer dan de helft van zijn kabinet, eigenlijk Young Global Leaders van het World Economic Forum zijn.

De WEF-leider wees ook op andere regeringen waar hij is doorgedrongen: “Het is waar in Argentinië, het is waar in Frankrijk – nu met de president, die een jonge wereldleider is,” zei Schwab.


Klaus Schwab 2017 Young Global Leaders – Russian President Putin

Antic wees erop dat het WEF tegen kapitalisme en vrije markten is en de westerse waarden en politieke processen tracht te ondermijnen. Hij zei dat de groep “doordrenkt is van autoritarisme en marxistische ideologie.” Antic legt uit,

“Fit for 55”: De EU Green Deal en de industriële ineenstorting van Europa

“Bij nadere beschouwing blijkt het Economisch Wereldforum een antikapitalistische, anti-vrije markt organisatie te zijn, die de westerse waarden en politieke processen tracht te ondermijnen, en zij zijn zeer georganiseerd en zeer goed gefinancierd.

Hun boodschap is zo ontworpen dat zij onschuldig lijkt, terwijl de ideologie die eraan ten grondslag ligt in feite revolutionair en destructief is. Zij leiden aspirant-leiders op in hun ideologie en helpen hen connecties te maken in onder meer de politiek, het bedrijfsleven en de kunst.”

Het WEF is een globalistische organisatie die achter de “Great Reset” agenda staat, een radicaal plan van de mondiale elites om de wereldeconomie “op nul te zetten” en een Nieuwe Wereldorde te vestigen.

Het vehikel voor de Grote Reset is natuurlijk de coronavirus pandemie. Antic legde uit dat het WEF consequent heeft gepleit voor de meest “extreme” en “strengste” Covid lockdown maatregelen, waaronder vaccinpaspoorten en -mandaten.

“Je hoeft geen politiek filosoof te zijn om uit te vinden dat de staat alles bezit als jij niets bezit,” zei Antic. “Daar is een woord voor: het is “communisme”. Het Wereld Economisch Forum en zijn filialen propageren schaamteloos de afschaffing van privé-eigendom.”

Kijk hoe de Australische senator Alex Antic het Parlement toespreekt:


Smack Down: Australian Senator Unmasks ‘Marxist’ Klaus Schwab and World Economic Forum

met dank overgenomen van:

Australische senator verbijstert parlement: Ontmaskert Klaus Schwab en zijn “Marxistisch Wereld Economisch Forum” (Video)

Navigeer naar andere artikelen

Geef een reactie

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

20 − 16 =