Tora Yeshua  תורה־ ישוע

 Welkom op onze geheel vernieuwde website; stuur ons uw suggesties dan wordt het nog mooier.

Vreselijk, de dood heerst in China, straks ook elders, communisme/globalisme/antichrist

Chinese burgers sterven van de honger en springen uit ramen hun dood tegemoet na weken van “COVID Zero” lockdown

NB zie onderaan commentaar Ben Kok en de uitweg uit deze en komende ellende!

Update:
https://www.frontnieuws.com/protesten-plunderingen-vermoorde-huisdieren-en-massale-zelfmoorden-in-shanghai-china-mensen-verhongeren-tijdens-lockdowns-waarschuwing-schokkende-beelden/


https://www.frontnieuws.com/chinese-burgers-sterven-van-de-honger-en-springen-van-balkons-hun-dood-tegemoet-na-weken-van-covid-zero-lockdown/

Nadat communistisch China een “nul-Covid”-beleid is gaan opleggen, waarbij de zwaarste “veiligheids”-beperkingen in het land opnieuw werden ingesteld sinds de gefabriceerde pandemie meer dan twee jaar geleden begon, zijn Chinese burgers wanhopig op zoek naar voedsel en andere eerste levensbehoeften, zozeer zelfs dat velen van hen zichzelf van het leven beroven, bericht Alicia Powe.


De financiële hoofdstad van China, Shanghai, is op 28 maart begonnen met wat was aangekondigd als een achtdaagse lockdown, maar heeft sindsdien voor onbepaalde tijd een quarantaine in de hele stad afgekondigd.

De mensen die in hun huizen opgesloten zitten, zijn na weken van opsluiting wanhopig op zoek naar voedsel.

Chinese bewoners zijn te zien in video’s die op social media circuleren en die uit de ramen van hun appartementen schreeuwen over de hongersnood.

“We komen om van de honger,” hoort men een vrouw schreeuwen.

Britse artsen sturen open brief waarin ze hun ernstige bezorgdheid uiten over het voorstel om kinderen COVID-19 vaccin te geven – “onverantwoordelijk, onethisch, onnodig”

“We hebben al heel lang niet meer gegeten,” roept een man.

Een bewoner van een ander appartement toonde een koelkast leeg van voedsel op een balkon.

Sterfgevallen door zelfmoord in Hong Kong hebben een “crisisniveau” bereikt te midden van de vijfde COVID-19 golf van de stad, volgens The Hong Kong Jockey Club Center for Suicide and Prevention van de Universiteit van Hong Kong.

Uit door de groep samengesteld onderzoek blijkt dat China’s zelfmoordindex 4,03 doden per dag registreerde over een periode van zeven dagen tussen 11 en 18 maart, schommelend rond de 11 à 12 gevallen van overlijden door zelfmoord per miljoen mensen, wat het crisisniveau van 3,56 overschrijdt in haar voortschrijdende analyse, meldt Independent.

“Onderzoekers zeiden dat de huidige piek te wijten zou kunnen zijn aan isolement onder Covid sociaal-verstorende normen die door de regering worden afgedwongen,” merkt de publicatie op.

Vorige week gepubliceerde beelden uit China tonen een echtpaar dat zichzelf uit een raam gooit, de dood tegemoet.
Zie de video op https://www.frontnieuws.com/chinese-burgers-sterven-van-de-honger-en-springen-van-balkons-hun-dood-tegemoet-na-weken-van-covid-zero-lockdown/

Veiligheidstroepen in Hazmat-pakken patrouilleren de klok rond door de straten om inwoners die betrapt worden op het overtreden van de quarantaine aan te vallen, te ontvoeren en op te sluiten.

Zelfs Chinese ingezetenen die asymptomatisch zijn of een milde infectie hebben worden in de geïmproviseerde concentratiekampen geïsoleerd van niet-geïnfecteerde mensen .

5 DOMSTE dingen die mensen doen die hen vatbaarder maken voor het oplopen van en misschien sterven aan de komende Covid-19 virus mutaties

Mensen met milde en asymptomatische gevallen van Covid-19 in quarantaine in het Shanghai New International Expo Center op 1 april.

Een video die is opgedoken uit de Chinese staatsafdelingen, waar voedsel en middelen ook schaars zijn, toont tientallen die vechten om water, voedsel en beperkte voorraden.

Honderden zuigelingen en peuters zijn door tirannieke Chinese autoriteiten van hun ouders gescheiden, nadat zij positief op COVID waren getest met resultaten van onbetrouwbare PCR-tests.

Verscheidene kinderen, opgestapeld in een bedje met metalen tralies, worden door het klinisch centrum van de Volksgezondheid van Shanghai gereden, waar zij van hun families gescheiden worden nadat zij Covid hebben opgelopen.

Volgens de strenge viruscontroles van China moet iedereen die positief wordt bevonden – zelfs als hij asymptomatisch is of een lichte infectie heeft – geïsoleerd worden van niet-geïnfecteerde mensen. Dat geldt ook voor kinderen die positief getest zijn, maar wier familieleden dat niet zijn, bevestigden gezondheidsambtenaren maandag, waarmee zij een beleid verdedigden dat in de hele stad ongerustheid en verontwaardiging teweeg heeft gebracht.

“Als het kind jonger is dan zeven jaar, zullen die kinderen behandeld worden in een openbaar gezondheidscentrum,” zei Wu Qianyu, een ambtenaar van de Gemeentelijke Gezondheidscommissie van Shanghai, maandag. “Voor oudere kinderen of tieners… isoleren we ze vooral in gecentraliseerde [quarantaine] plaatsen.”

China gebruikt COVID-19 zelfs om het martelen en doden van huisdieren te rechtvaardigen.

Intussen is in de Verenigde Staten een meerderheid van de Democratische kiezers voorstander van verregaande COVID-mandaten, waaronder het verplichten van ongevaccineerde Amerikanen om “te allen tijde, behalve in noodgevallen” in hun huis in quarantaine te gaan.

Australisch parlementslid roept vrije burgers op om in opstand te komen tegen de Covid tirannie


Mijn commentaar:

Het is te gruwelijk voor woorden, Oekraïne maar minstens zo erg: China.
En als dit de eindtijd is, wat er veel op lijkt, dan wordt het wereldwijd zo’n drama.
Een vriend, die nog steeds volhoudt dat hij atheïst is of tenminste agnost, zei uit zichzelf: wij mensen zijn dan toch blijkbaar niet in staat om een vreedzamen wereld te organiseren.
En ik voeg er aan toe: als de Schepper niet bestaat, dan hebben we een heel groot probleem! Dan zijn we aan de mensen overgeleverd.

Als Bijbelse gelovigen weten we dat JHWH, de God van Abraham , Isaak en Jacob, wel degelijk bestaat en dat Hij Zijn plan  volvoert.
Hij verscheen in Yeshua ha Mashiach en Hij komt opnieuw op de Olijfberg te  Yerushalayim om de vijand te verslaan, elk mens, die Hem niet als Koning wenste te erkennen , was verloren en blijft dat dan voor eeuwig.
Vertrouw op Hem, kom tot inkeer en bekering, nu u nog leeft, zie:

Hoe leer je de enige ware God kennen?

Shalom, bel of mail me als u vragen hebt,

Ben Kok (joods-chr. pastor)

Navigeer naar andere artikelen

2 Responses to Vreselijk, de dood heerst in China, straks ook elders, communisme/globalisme/antichrist

  1. Thaks for finally writing abokut > Vreselijk, de dood heerst in China, straks oook
    elders, communisme/globalisme/antichrist | https://tora-yeshua.nl |
    Tora Yehua | tora-yeshua.nl < Loved it!

Geef een reactie

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*