Tora Yeshua  תורה־ ישוע

 Welkom op onze geheel vernieuwde website; stuur ons uw suggesties dan wordt het nog mooier.

WW3 ? Laatste nieuws van Rusland, min.v.defensie!

Russisch Ministerie van Defensie: “Wij staan op de rand van een onmiddelijk gewapend conflict met de Verenigde Staten”


met dank overgenomen van https://www.frontnieuws.com

Het Russische Ministerie van Defensie heeft ’s avonds laat een persverklaring uitgegeven waarin staat: “Wij staan op de rand van een onmiddellijk gewapend conflict met de Verenigde Staten”, nadat Oekraïne met door de VS geleverde HIMARS-wapens een Russische basis heeft aangevallen. Om 19.12 uur EDT zijn er ten minste 7 Russische troepen dood en ten minste 40 gewond. Die aantallen lopen snel op en veranderen snel, bericht Hal Turner.

Behalve het Russische MvD heeft ook het Russische Ministerie van Buitenlandse Zaken een verklaring afgelegd:

De Verenigde Staten en hun bondgenoten balanceren op de rand van een open militair conflict met Moskou, dat met nucleaire spanningen gepaard zou gaan, zei de woordvoerster van het Russische Ministerie van Buitenlandse Zaken, Maria Zakharova, dinsdag in een verklaring.

“Na het uitlokken van een escalatie van de Oekraïense crisis en het ontketenen van een gewelddadige hybride confrontatie met Rusland, balanceren Washington en zijn bondgenoten gevaarlijk op de rand van een open militaire confrontatie met ons land, wat een direct gewapend conflict tussen kernmogendheden betekent. Het is duidelijk dat een dergelijke confrontatie een nucleaire escalatie zou inhouden,” aldus de verklaring.

Henry Kissinger heeft zojuist op Fox News gezegd dat wij tegen midden augustus een rechtstreeks conflict met Rusland moeten verwachten.

Dodelijk NAVO-wapenarsenaal dwingt Rusland tot annexatie van Oekraïne

Het HIMARS-systeem maakt onaanvaardbare slachtoffers en dwingt Poetin om op 15 juli een spoedvergadering van de DUMA bijeen te roepen. Aangezien deze raketten door VS-satellieten geleid worden, zijn de VS en Rusland al in staat van oorlog. Door alle Oekraïners het Russische staatsburgerschap aan te bieden, geeft Poetin te kennen dat Rusland van plan is het hele land noodgedwongen op te slorpen.

“Vóór elk bombardement door de M142 HIMARS werden westerse, civiele of militaire observatiesatellieten boven de beoogde plaatsen gespot. Zo werd, om bij het hierboven vermelde bombardement op Novaja Charkova te blijven, 3 dagen vóór de oekra-atlantische aanvallen, een Amerikaanse commerciële satelliet, de Worldview-2, verticaal naar de sector gebracht.

Ook al is het gebruik van deze Amerikaanse ruimtevaartmiddelen ten behoeve van de Oekraïense strijdkrachten feitelijk een flagrante “cobelligerence” [“medestrijdigheid”], zal juridisch gezien de vernietiging ervan door de Russische ruimtevaartkrachten voor de Amerikanen een “casus belli” rechtvaardigen…

Executie van Russische krijgsgevangen door Oekraïense strijders op 30 maart (VIDEO 21+)

En als het volume van dit soort geleide wapensystemen toeneemt, zullen de Russische strijdkrachten er toch mee geconfronteerd worden om zich van deze Amerikaanse satellieten te ontdoen. En misschien zal deze nieuwe dreiging van de NAVO aan het Russische front meewegen in de beslissingen die op 15 juli 2022 genomen zullen worden tijdens een buitengewone bijeenroeping van de Doema, het Russische parlement, ongetwijfeld gecentreerd rond het voeren van militaire operaties in Oekraïne en de noodzakelijke radicalisering daarvan.”
_________________________________________

Mijn commentaar:

Hoewel Rusland de agressor is, zit er ook een andere kant aan het verhaal: de USA gesteund door de EU is via de NATO steeds dichter op Rusland gaan zitten.
Er is vaak aangeraden en beloofd om Oekraïne als bufferstaat neutraal te houden, maar nu zijn we zover, dat er in Oekraïne met wapens uit de USA en de EU op Russische doelen wordt geschoten.
En dat met steun van Nederland voorop, olv Rutte aan de hand van het WEF.
Biden heeft de nodige oorlogsretoriek uitgeslagen en de hele zaak richting WW3 gestuurd, met Zelensky als marionet.

Uiteindelijk is het goede nieuws: er valt geen mus dood ter aarde zonder dat onze hemelse Vader dat weet.
Hij kent het verloop van de geschiedenis, vanaf Adam/Eva tot de laatste mens en heeft dat in de Bijbel aan ons duidelijk gemaakt, via al die profetische (= waarschuwende) boodschappen.
We zitten hoogst waarschijnlijk. in de eindfase en dwars door de eindtijd heen gaan we dan dus de komst van JHWH in de gestalte van Yeshua ha Mashiach meemaken als Koning  van de kosmos inclusief  uiteraard deze aarde.
Geen plaats meer voor mensen, die Hem weigeren te erkennen, die de Schepper als niet bestaand zien, met alle ongerechtigheid dien ten gevolge.
Alleen plaats voor mensen , die in Yeshua verzoening met JHWH hebben ontvangen en naar Zijn geboden zijn gaan leven.

Maak vrede met de Schepper, nu dat nog kan, stel u vragen, we helpen u graag verder.

Hoe leer je de enige ware God kennen?

Shalom
Ben Kok (joods-chr. pastor)

Navigeer naar andere artikelen

Geef een reactie

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*