Tora Yeshua  תורה־ ישוע

 Welkom op onze geheel vernieuwde website; stuur ons uw suggesties dan wordt het nog mooier.

“overheid heeft geen lange termijnvisie”, aldus Kim Putters, vz. SER

https://www.telegraaf.nl/financieel/159480714/ser-baas-kim-putters-bij-aantreden-grote-zorgen-over-dieper-onbehagen

Geen geloof in de toekomst dus, ze ontdekken dat we als mensen steeds minder in staat blijken te zijn om de boel zo te regeren, dat er een  permanente vreedzame samenleving is.
De lijst van crises groeit steeds verder aan en er wordt nauwelijks wat opgelost door Rutte 4 !
Voor hen bestaat er geen Schepper, die  wel een lange termijnvisie heeft en die dat waarmaakt, om te beginnen door Zijn komst als mens in Yeshua ha Mashiach (Jezus Christus) in deze wereld, 2000 jaar geleden en spoedig opnieuw!
Hier Kim Putters, die de noodklok luidt, begint op 21.16

https://www.npostart.nl/nieuwsuur/16-09-2022/VPWON_1334647

De NWO  gaat door met haar Goddeloze globalisme,  terwijl de finale strijdronde om de wereldmacht zich aftekent in de toenadering tussen atheïsten als Putin, Xi-Jinping, Kim Yung-un , samen met anderen tegen de agnostische USA/EU.
De islam blijft zich door ontwikkelen in aantallen moslims, net zo groot  of zelfs groter (1,6 miljard moslims wereldwijd) met als doel de wereld te regeren in de naam van de koranafgod “allah”.
Het Vaticaan weet zich steeds meer met de overige christenheid te verenigen en dan heb je het ook over  1,7 miljard christenen, die dat voor het overgrote merendeel in naam zijn, enorm afwijken van de Bijbelse wijze van het volgen van Yeshua en dus gewoon neochristenen zijn.
Let op India met  ca. 1,4 miljard inwoners, ruim 80% hindoes, wat een zeer discriminerende religie is met  4 kastes en duizenden afgoden.
Zie artikel hieronder ***

Kortom, een wereld die JHWH als de Schepper en enige ware God afwijst, met een kleine vervolgde minderheid van oprecht Bijbelse gelovigen.

Volgens al die mensen, die zonder JHWH ons in Yeshua geopenbaard willen leven, loopt de wereld steeds verder vast, voor sommigen is de NWO een uitkomst, u weet wel, soort marxistisch model waarin de mens steeds verder tot digitale robot wordt verbouwd olv Klaus Schwab en Yuval. Harari,  het World Economic Forum (WEF).

Als u ter elfder ure wil ontdekken, wat het doel van uw leven eigenlijk is, verwijs ik graag naar

https://tora-yeshua.nl/hoe-leer-je-de-enige-ware-god-kennen/

Maar als u liever zegt: dood is dood, dan is dat uw vrijheid, ook van onze hemelse Vader uit gezien, want Hij schiep ons met die vrije keuze, om Hem af te wijzen, ondanks Zijn in Yeshua bewezen liefde voor alle mensen.
Maar met een waarschuwing: wie Hem afwijst, kiest voor een eeuwige verlorenheid, uw leven verdwijnt voor eeuwig  in duisternis na het oordeel van JHWH, nl. dat u/jij er voor koos om u zelf als “Godheid” te bestempelen en/of als afgodendienaar en dus met deze wereld als geheel vastloopt en dus ook individueel.

JHWH, de God van Abraham, Isaak en Jacob heeft alle mensen lief en bewijst dat door Zijn komst als mens in deze wereld als zeer betrokken voorbeeld en om onze doodstraf , die we allen verdienen wegens ons overtreden van Zijn Tora (leefnorm) te dragen.
Hij stond op na Zijn dood en zal Zijn Majesteit tonen bij Zijn komst in de getapte van Yeshua als Koning en alle tegenstand opruimen om Zijn volmaakte Koninkrijk te vestigen, met allen die oprecht op Hem hebben vertrouwd.

De keuze is aan u, we gaan door zeer moeilijke tijden Zijn komst tegemoet, reageer met uw commentaar als u wilt hier onder, stel vragen, nu dat nog kan, doe een “APK” keuring van uw levensvisie en ontdek waar het rammelt in uw verhaal.

Shalom,

Ben Kok (joods-chr. pastor)

PS: Ik heb mijn geloofsverhaal mogen ontwikkelen van mijn 20 ste tot nu bijna 73 ste jaar en voortdurend getest: altijd als ik de woorden van Yeshua toepaste, bleken ze te kloppen en tot zegen te zijn en andersom bleek het nalaten of overtreden van Zijn woorden Tora) me schade te brengen.
Niettemin hoor ik graag uw verhaal, getest en wel en als we dan beiden bereid zijn oprecht zoveel mogelijk waarheid te vinden, zal blijken wat ons allen tot zegen is.

****

Duidelijk signaal aan VS en NAVO: Rusland, China en India lanceren gezamenlijke militaire manoeuvres & Rijdt er een Chinees militair konvooi Oekraïne binnen vanuit Rusland?

Navigeer naar andere artikelen

Geef een reactie

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*