Tora Yeshua  תורה־ ישוע

 Welkom op onze geheel vernieuwde website; stuur ons uw suggesties dan wordt het nog mooier.

de pers liegt dat het gedrukt staat, rioolratten?

“Eens per jaar had koningin Beatrix een interview met de verzamelde Nederlandse hoofdredacteuren. Toen deed ze eens de beroemde uitspraak: ‘Dames en heren van de vaderlandse pers, de leugen regeert!’ Die uitspraak maakte veel indruk, en koningin Beatrix had een punt. De leugen regeert vaak in het nieuws. Soms fantaseren en speculeren journalisten er maar wat op los, vaak overdrijven ze. De grens tussen waarheid en leugen is dun.”

(citaat https://www.elisabethmagazine.nl/de-olde-woarheid/ )

Dat klopt, de leugen regeert en dat zien we vandaag in de video van Gidoen van Meijeren over journalist Merel Ek.
In het NOS journaal wordt dit zeer eenzijdig benoemd, Gideon wordt zelfs op twitter door minister president Rutte zwaar veroordeeld, gesteund door Hugo de Jonge (!), 2 politici die directe familie van Pinokkio zijn.
Zie hier de hele video en zie  hoe krom de pers en politici de boel verdraaien:

https://youtu.be/rnS0AVc36HI

De uitdrukking “liegen dat het gedrukt staat” slaat met name op de krantenwereld en in bredere zin op de media, die aangestuurd worden door de overheden in alle landen, de echte vrije pers wordt genegeerd en moet vechten voor haar bestaan.

En dat zien we dan precies vandaag aan dit voorbeeld, als de NOS en de minister-president  c.s. zich lenen om een politicus als Gideon van Meijeren zwart te maken.
Mensen als Pieter Omtzigt en Gidon van Meijeren worden dood gezwegen of zwart gemaakt, de waarheid sneuvelt als eerste.

Yeshua benoemde de politiek en geestelijke machthebbers in Zijn tijd  als “vos” (Herodes in Luc. 13:32) en als “adderengebroed, stinkende witte graven, huichelaars” (Matth. 23).

Ik weet uit eigen ervaring dat je genegeerd wordt door media en kerken als je ontmaskerend spreekt en schrijft over zaken als islamisering,  NWO, misleidende en foute exegese van de Bijbel.
Yeshua Zelf werd gekruisigd omdat Hij de waarheid in eigen Persoon was en de waarheid van de Tora verkondigde , het evangelie van het Koninkrijk van JHWH.
En juist omdat Hij de Waarheid in eigen Persoon is, JHWH in mensengestalte, de levende Tora, stond Hij op uit de dood.
Opgewekt uit de dood door de Enige eeuwige God, JHWH, de God van Abraham, Isaak en Jacob.

Shalom, reageren kan hier onder, laat aub van u horen, hier is persvrijheid.

Ben Kok (joods-chr. pastor)

Navigeer naar andere artikelen

16 Responses to de pers liegt dat het gedrukt staat, rioolratten?

 1. Goede middag Ben,
  ik ben het helemaal met dit artikel eens en heb zelf ook al dit negeren en uitsluiten meegemaakt. Luister naar je eigen gevoel over goed en kwaad met inbegrepen alle bijbel kennis die je van huis uit hebt meegekregen.

 2. Op 24 oktober 2022 @ 18:10 schreef Theo Richel

  Beantwoorden

  Dag Ben, fantastische video met Gideon. Woedend zijn ze, prachtig!

  • Hi Theo, inderdaad, Gideon is vaker goed bezig en veelzeggend is, dat de rest van het parlement nooit inhoudelijk op zijn punten ingaat.
   Ben

 3. Top stukje Ben.
  Ga deze zeker weer delen.

 4. Goedenavond Ben,

  De link die ik had geplaatst m.b.t. de inspiratiedag was niet zozeer als reclame bedoeld maar meer ter overdenking wat de Tora-Yeshua.nl daarmee zou kunnen doen daar in Amersfoort, kan me herinneren dat je ooit folders had laten maken en misschien zou dat een inspiratiepuntje kunnen zijn geweest maar begrijp je reactie en las ondertussen ook dat je nu het doel van gemeentevorming nog los wilt laten.
  Dan wil je hierbij nog een andere link sturen m.b.t. ——-, maar misschien ben je hiervan al op de hoogte, mooie dag toegewenst,
  ——————-
  Shalom
  Monica

  • Dag Monica,
   We zijn ruim 5 jaar geleden verhuisd, Amersfoort met 5 grote moskeeën , die alle ruimte krijgen en een
   Platform voor Levensbeschouwingen en Religies
   https://platform-amersfoort.com, waar iedereen lid van kan worden als moskee, kerk, bahai etc, behalve Tora-Yeshua, houden we voor gezien.
   Iedereen die gesprek wil, kan ons nog steeds bereiken via deze site, zoals je ziet en daar gaan we graag verder mee, als men oprecht Yeshua wil volgen.
   Mensen, die van mening zijn dat de koranallah “dezelfde ” is als JHWH zoals in de Bijbel of zoals in jouw geval achter een rabbijn aan wensen te lopen, die Yeshua als valse mashiach afwijst, kunnen we niets mee.
   Genoeg tijd besteed aan allerlei sektarische kerken en personen, die steeds om de kern van de Bijbel willen heen draaien en bijvoorkeur dwaalwegen volgen, moeten dat zelf weten, we zien ze verder verdwalen, helaas.
   Shalom
   Ben

 5. Op 4 december 2022 @ 20:05 schreef Angelique Wessel

  Beantwoorden

  Nou ik lees dit net en ben niet verbaasd over het gegeven dat men naar een wereld religie streeft. En omdat te bereiken heeft men de Bijbel nodig .elke zichzelf respecterende goeroe heeft JC als voorbeeld enz. Om z’n doel te bereiken om te kunnen blijven bestaan.
  De wef heeft z’n ondergang ingeluid door zich boven God te stellen en dat openlijk te publiceren. Het zal langzaam gaan volgens de natuurwetten vanbinnen uit.
  Vele organisaties willen blijven bestaan en zullen alles gebruiken omdat te bereiken.
  Maar goed het is een uitdagende tijd waarin wij heden leven . Veel inspiratie en zon
  toegewenst.

Geef een reactie

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*