Tora Yeshua  תורה־ ישוע

 Welkom op onze geheel vernieuwde website; stuur ons uw suggesties dan wordt het nog mooier.

Klaus Schwab is God en Yuval Harari zijn profeet, aldus WEF

De koran is een eerdere poging om de Bijbelse waarheid te vervangen, nu doet het WEF  een alles overtreffende actie, reageer aub onder dit artikel!
Shalom
Ben Kok (joods-chr. pastor)

PS zie ook:
https://www.youtube.com/watch?v=igoUrZwkuZc

over de interreligieuze  eenheid al een jaar gelden opgestart.

En: https://www.frontnieuws.com/wef-schwab-brieven-aan-mark-rutte-opgedoken-nederland-geprezen-voor-vooruitgang-great-reset/

_____________________________________________________________

WEF beveelt overheid om Bijbel te verbieden en op feiten gecontroleerde versie zonder God uit te geven

Met dank overgenomen van:
https://www.frontnieuws.com/wef-beveelt-overheid-om-bijbel-te-verbieden-en-op-feiten-gecontroleerde-versie-zonder-god-uit-te-geven/#comments

Het World Economic Forum heeft opgeroepen om religieuze geschriften te laten “herschrijven” door kunstmatige intelligentie om een geglobaliseerde “nieuwe Bijbel” te creëren.

Yuval Noah Harari, die de rechterhand is van Klaus Schwab op het WEF, stelt dat de Bijbel “nepnieuws” is en vol haatzaaiende taal zit, en dat de elites AI kunnen gebruiken om de Bijbel te vervangen en een verenigde “religie die echt klopt” te creëren, bericht Thepeoplesvoice.

Harari, die in Davos-kringen bekend staat als “De Profeet”, deed de uitspraak tijdens een toespraak over de “toekomst van de mensheid”.

Volgens Harari kan de kracht van AI gebruikt worden om spiritualiteit om te vormen naar de globalistische visie van het WEF op “gelijkheid” en inclusiviteit.

Volgens het WEF is er een nieuwe wereldreligie gekomen die de hele mensheid verenigt in het aanbidden op het altaar van de klimaatwetenschap, het occulte technocommunisme en de eugenetica.

Volgens het WEF zijn God, Jezus en het christendom “nepnieuws” dat door de mensheid moet worden verworpen.

En daar houdt de godslastering niet op. Het WEF heeft ook aangekondigd dat ze zo succesvol zijn geweest in hun plannen dat ze mensen in goden zullen veranderen.

Het WEF wordt steeds vijandiger tegenover het christendom en de grote religies. Het is duidelijk dat Klaus Schwab Jezus probeert te verdringen.

Volgens het WEF is Jezus nepnieuws, is God dood en hebt u geen ziel. U bent een “hackbaar dier” dat geen vrije wil heeft.

De mensen van The Economist weten dingen die de meeste mensen niet weten en de covers van hun tijdschriften vertellen ons al heel lang van tevoren over de politieke, economische en culturele ontwikkelingen die de elite voor ons in petto heeft.

Plan B: Oekraïense oorlog is nieuwe route naar Grote Reset

Slechts een maand voor de toespraak van Harari leek The Economist van hetzelfde laken een pak te geven.

De elites hebben de basis voor dit plan jaren geleden gelegd en nu slaan ze hun slag.

Klaus Schwab schepte berucht op over hoe zijn Young Global Leaders de wereld hebben overgenomen en het WEF is binnengedrongen in de kabinetten van alle toonaangevende democratieën.

De Covid pandemie was een generale repetitie voor de elites om de wereld in een digitale gevangenis te veranderen.

In het Verenigd Koninkrijk zijn supermarkten begonnen met het uitrollen van een nieuw digitaal paspoortsysteem van het WEF dat gewone burgers de mogelijkheid ontzegt om voedsel te kopen als ze op een zwarte lijst staan omdat ze niet aan de regels voldoen.

Volgens verontrustende beelden die deze week op Twitter zijn gezet, is de supermarktketen Aldi begonnen met het weigeren van toegang aan mensen die het door het WEF goedgekeurde digitale paspoort niet op hun telefoon hebben.

In de virale video laat een man achter de camera de kijkers zien hoe barrières de toegang tot het winkelgebied blokkeren voor mensen zonder paspoort.

Hij heeft geen ongelijk als hij zegt dat dit lijkt op het begin van de digitale gevangenis waarin de elites ons dreigen op te sluiten. De 15-minuten stad gevangenissen van de toekomst zijn in veel delen van het Verenigd Koninkrijk gearriveerd.

Mensen die winkelen in de high-tech winkel hoeven niet uit te checken nadat ze hun telefoon hebben gescand, omdat camera’s kijken welke artikelen ze meenemen, de totale kosten optellen en het bedrag automatisch van de bankrekening van de gebruiker afschrijven… Ervan uitgaande dat ze aan de eisen van de elite hebben voldaan en een voldoende hoge sociale kredietscore hebben.

Duitsland verbiedt de verkoop van hout aan de bevolking in het kader van het WEF-initiatief “Red de planeet”

Natuurlijk beweren veel christenen dat het hele proces van het scannen van telefoons om openbare ruimtes binnen te komen, mensen eraan laat wennen voordat er een microchip of digitale tatoeage wordt uitgerold, vergelijkbaar met het merkteken van het beest dat in de Bijbel wordt voorspeld.

Amazon en andere bedrijven hebben onlangs soortgelijke winkels gelanceerd in verschillende landen.

Alle tekenen wijzen erop dat we snel op weg zijn naar een wereld waarin de nepbijbel van het WEF door de massa’s geaccepteerd zal worden. Volgens de elite kan de mensheid net zo gemakkelijk geconditioneerd worden als vlooien in een potje.

Helaas voor de elite zal het niet zo gemakkelijk zijn als ze dachten. De afgelopen jaren zijn steeds meer mensen zich bewust geworden van hun agenda.

Dankzij mensen zoals uzelf, die ervoor gekozen hebben om de rode pil te slikken en de sirenenzang van de gevestigde media en hun nepnieuws af te wijzen, heeft de mensheid nu een kans om tegen de agenda van de elite te vechten.

Als u begrijpt hoe belangrijk deze video’s zijn om de massa’s voor te lichten over de schaduwregering en de kwaadaardige agenda van de elite, deel deze video’s dan alstublieft,abonneer u op het kanaal en sluit u aan bij de People’s Voice Locals gemeenschap om ons te helpen deze inhoud te produceren en zoveel mogelijk mensen te waarschuwen. We zitten allemaal in hetzelfde schuitje.

Kijk:


WEF Orders Govt’s To BAN The Bible and Issue ‘Fact-Checked’ Version Without God

Bonus:

The Great Reset in a nutshell (Nederlands ondertiteld)


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Navigeer naar andere artikelen

Geef een reactie

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*