Tora Yeshua  תורה־ ישוע

 Welkom op onze geheel vernieuwde website; stuur ons uw suggesties dan wordt het nog mooier.

Pinokkio, onze VVD premier en andere VVD leugenaars (update!)

1.  “Geen idee, er komt geen geld uit  het buitenland voor moskeebouw” aldus Mark en de kamer maar vragen stellen en geen antwoord krijgen, per 1-07-2016 :
https://nos.nl/nieuwsuur/artikel/2114825-kabinet-weigert-lijst-moskeeen-bekend-te-maken.html

https://nos.nl/nieuwsuur/artikel/2228984-ministerie-hield-informatie-over-moskeeen-achter-voor-gemeenten.html

Nu blijkt uit een onderzoek over een periode vanaf 2015  6 miljoen aan 30 moskeeën te zijn betaald en dat onderzoek is ook nog tegengewerkt door de Nederlandse overheid !
Er zijn 500 moskeeën inmiddels en moskeebouw is er niet v.a. 2015, maar al sinds 1950 !!!!
Dus het echte bedrag is een veelvoud van die 6 miljoen, 100 miljoen zou me niets verbazen in die bijna 70 jaar van 1 tot uiteindelijk 500 moskeeën nu.
Mark kijkt wel vaker niet op een miljoentje meer .

2. Verlaging dividendbelasting,  1,4 miljard, was heel verstandig volgens Mark, mededaarom koos Unilever voor R’dam ipv London.
De documentatie met de onderbouwing is geheim en de documenten zijn onbekend bij de heren
Segers (“met de hand op mijn hart”) ,Buma, Pechtold en Mark zelf.
Maar dat ligt toch wat anders, NRC en Nieuwsuur vandaag gaan e.e.a toelichten.
Nu al blijkt, dat deze zaak zo stinkt, dat men  het overal in het land ruikt en dat men van arren moede moet gaan toegeven, dat er wel documenten van zijn en dat die alsnog vrij gegeven gaan worden.

3. het rijtje VVD ministers, wat moest aftreden is steeds langer aan  het worden, de laatste was Halbe Zijlstra, die keihard loog over een ontmoeting bij Putin, die nooit geweest was.
Fred Teven met zijn zoek geraakte bonnetje staat ook nog vers in het geheugen en Anoucka van Miltenburg.
Van Miltenburg vernietigde een kopie van een zogeheten klokkenluidersbrief waarin het bedrag en andere details over de Teevendeal stonden. De informatie in die brief had ze niet met de Kamer gedeeld.
En zo zijn er nog een paar.

4. Dan  de Teldersstichting,  wetenschappelijk instituut van de VVD, wat een prima ontmaskerend stuk publiceerde  van mr. Frankenvrij over de islam in hun  blad “Liberaal Reveil” .
Er werd vervolgens niets mee gedaan, dood gezwegen, ging in een laatje, VVD en de rest van onze politieke kliek gingen vrolijk voort met islamiseren.
Zie https://tora-yeshua.nl/2009/09/lezing-ben-kok-over-dezelfde-god/
waar ik over dat artikel schrijf.

Politiek is voortdurend een slangenkuil van liegen en draaien,  dat kunnen andere partijen ook, maar de VVD lijkt me toch kampioen.
Es zien hoe Mark zich hier weer uit draait en hoe Nederland dat accepteert onder het mom “de economie draait toch goed?”

Het volk wil brood en spelen en loopt zich dood zonder nadenken, met leiders als misleiders.

Terwijl de ene ware God, JHWH hen alles aanreikt, wat tot eeuwig leven met Hem leidt, maar slechts weinigen verdiepen zich daarin.
Maar voor wie dat wil:
https://tora-yeshua.nl/hoe-leer-je-de-enige-ware-god-kennen/#content

Shalom,

Ben Kok (joods-chr. pastor)

Update:

de VVD slogan: “de dronken een glas, ze deden een plas  en alles bleef zoals het was”.

Inderdaad moesten Rutte en Wiebes tijdens het lange debat met vele herhalingen even vlug naar het toilet, zover de plas.
Het glas was na afloop, proost, dat hebben we toch maar weer gefikst.
En inderdaad, het bleef zoals het was, met 1,4 miljard per jaar minder belasting inkomsten, die wij dan met z’n allen mogen ophoesten.
Mede dankzij de CU , die dit kabinet mogelijk maakte met die paar zetels, die nog nodig waren en de SGP, die voor alle zekerheid maar niet deelnam aan de protestmotie van de hele oppositie.
CDA hoeven we het niet over te hebben, ook in het kabinet aanwezig.
Waarschuwen tegen leugens van de overheid, dus de duisternis ontmaskeren, laten de zgn.  “christelijke partijen” liever aan de heidenen over.
Dat zie je ook bij de ontmaskeren van de islamisering, allemaal “heidense” schrijvers en sprekers en partijen.
Het debat over het verzwijgen door de overheid van de financiele invloed uit het islamitische M.O. op de 500 moskeeën  in ons land en zelfs het tegenwerken van het onderzoek er naar, krijgen we nog.
Interessant hoe de politieke christen-lijken zich laten horen in dat debat; tot op heden hadden we niets aan hen, integendeel.
Op https://www.christenunie.nl/blog/2018/04/24/ChristenUnie–D66-start-nieuw-onderzoek-financiering-gebedshuizen

Dat is nodig, maar wat heeft de CU gedaan in het verleden om genoemde tegenwerking van de overheid te ontmaskeren en aan de kaak te stellen?
Verder hebben ze nog een mooi voorstel, meer geld voor de geestelijke begeleiding van de officieren in de krijgsmacht, zie https://www.christenunie.nl/blog/2017/11/28/ChristenUnie-weerbaarheid-militairen-versterken

Dat hebben we eerder gezien, dankzij de CU voorstem kwam er een 2e imam bij,
zie  https://tora-yeshua.nl/2014/04/fort-hood-waar-een-moslimmajoor-psychiater-in-2009-13-medesoldaten-vermoordde-in-jihad-herhaalt-zich/

als imam dan met de rang van majoor, dus majoor Eddaoudi, de 2e imam, dankzij de stem van de CU.
Nu op naar een 3e ? Doorgaans hebben moslims meer belangstelling voor hun religie dan de “christen-lijken” , imam/sjeik  Fawaz Jneid wil vast wel solliciteren.

Shalom aan alle eerlijke mensen toegewenst,

Ben Kok (joods-chr. pastor)

Navigeer naar andere artikelen

2 Responses to Pinokkio, onze VVD premier en andere VVD leugenaars (update!)

 1. Shalom;
  Vandaag is gebleken, dat de premier een lange neus heeft. Pinokkio dus.
  Tot laterrrrrr.

  • Hi Pieter,
   En ipv zich te schamen, ronduit schuld te erkennen, zowel procedureel als mbt de inhoud (weggeven van 1,4 miljard , elk jaar !) “maakt hij een lange neus” naar heel Nederland.
   Met steun van SGP en CU, CDA .
   Terecht zegt Asscher, PvdA : die coalitiepartners komen er nog wel achter hoe het is met Rutte in de leugenfabriek getrokken te worden. Hij kan het weten.
   Shalom
   Ben

Geef een reactie

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*