Tora Yeshua  תורה־ ישוע

 Welkom op onze geheel vernieuwde website; stuur ons uw suggesties dan wordt het nog mooier.

Gezegend Nieuwjaar, 5780, vandaag 1e Nissan

Gisteravond met zonsondergang begon de 1e Nissan t/m vanavond,  dat is de 1e dag van het Bijbelse jaar, 14e Nissan is Pesach en daar leven we naar toe.
Zien op het Pesachlam, Yeshua ha Mashiach , is het beste wat je kan doen in deze tijd van de zoveelste ramp door de eeuwen heen.
Wellicht gaat deze Coronavirusramp leiden tot de verder vorming van de Nieuwe Wereld Orde, NWO, wereldwijde aanpak, verplicht vaccinatie, controle met verplicht chip.
Men richt zich  nalv. deze ramp alleen op de oplossing, als de plaag voorbij is, leeft men door als voorheen: de Schepper bestaat niet, we regelen het leven zelf, we overwinnen de virussen en alle rampen.
De werkelijkheid is anders: het breekt de mens bij de handen af, we dienen onze onvolmaaktheid en zonde te belijden, ons overtreden van de Tora en velen wijzen Yeshua af als de Verlosser en als de enige weg tot JHWH.
Laten we bidden voor een gezegende Pesachtijd en dat velen tot bekering mogen komen, in het besef dat  het aardse leven elk moment kan worden beëindigd, altijd al en zeker nu.
Vraag mensen, of ze geloven in de Schepper, JHWH, de God van Abraham, Isaak en Jacob  en of ze in het reine zijn met Hem, zeker nu we zo met de dood worden geconfronteerd.
Dat is wat we als Bijbelse gelovigen kunnen en moeten bijdragen , naast natuurlijk praktische hulp waar mogelijk.

Besef dat zeer velen rondom ons verloren zijn en gered moeten worden door het bloed van het Pesachlam, als ze niet voor eeuwig verloren willen blijven.

Print dit artikel uit en geef het hen, als men dat accepteert; gewoon vriendelijk vragen.

Hoe leer je de enige ware God kennen?

voor moslims als extra:

Gewaardeerde moslimmedemens, geschapen door God ***

Shalom, wees welkom om onder dit artikel uw /jouw vragen te stellen,

Ben Kok (joods-chr. pastor)

Navigeer naar andere artikelen

Geef een reactie

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

19 − 15 =