Tora Yeshua  תורה־ ישוע

 Welkom op onze geheel vernieuwde website; stuur ons uw suggesties dan wordt het nog mooier.

Yassin el Forkani (jongerenimam): onze opvoeding schiet tekort, nationaal debat nodig

http://nos.nl/audio/631371-marokkaanse-gemeenschap-moet-praten-over-opvoeding-kinderen.html

Eindelijk, nalv. de diefstal door potentiele islammoordenaars in Deurne, die  hun criminaliteit met de dood moesten bekopen door het dappere verweer van het juweliersechtpaar,  komt de waarheid op tafel.
Yassin el Forkani, mij wel bekend van het kapen van de Kristallnachtherdenking via Ned.Bekent Kleur  voor eigen agenda en van zijn verdedigen van antisemiet imam Salah Soltan op een conferentie van de moslimbroederschap, luidt de noodklok.
Hij ziet al jaren dat het steeds verder fout gaat met de moslimjongeren, m.n. die uit Marokko.
De criminaliteitcijfers zijn schokkend, vele malen hoger onder deze moslimjongeren en als je  als woordvoerder van het CMO  moet  erkennen, dat dit aan de (islam) opvoeding ligt, dan moet het wel bar zijn.
(http://cmoweb.nl/  ,  El Forkani is woordvoerder, CMO is koepel van 12  islamorganisaties en 380 moskeeen in Nederland zijn er bij aangesloten !!!)

Al ruim een jaar geleden bood ik moslim Fouad Sidali aan, om een debat te hebben over de invloed van de islam op jongeren bij de opvoeding, hij beloofde dat te doen voor de radio, NTR (Dichtbij Nederland).
Maar gelijk het de ware moslim betaamt, wenst hij zijn belofte niet na te komen (taqiya),want hij wist heel goed, dat hierbij de kwalijke kant van de islam aan het licht zou komen.
We gaan het nog maar es aanbieden, tegen beter weten in, want er is geen moslim, die dat debat aandurft en ook geen mediaprogramma, P en W of de EO , ze laten het allemaal liggen.
Of vergis ik me? Dan hoor ik dat graag, ik noem vast even de heikele punten, die de islamopvoeding tot een drama maken:

-soera 98  “moslims zijn de betere mensen (ubermenschen), alle niet-moslims zijn  voor de hel bestemd (untermenschen).
De moslimjongetjes worden als prinsjes opgevoed, zijn meer dan de meisjes en de buitenwacht is sowieso minder.

-Hoofdprincipe in de islam is het kalifaat (omgeving domineren, wereldwijd uiteindelijk) bereiken, via jihad en dat houdt in, dat je via kleding (hoofddoekje en burka) laat zien, dat de islam er is en de koranAllah “de steeds grotere” godheid.
Aanslagen met doden zijn wat naar, maar de stilzwijgende moslimmeerderheid protesteert niet, want het staat wel allemaal in de ultieme “Goddelijke” waarheid, de koran plus ahadith.

-de moslims zijn het uitverkoren volk van de koranAllah ( de duivel zelf dus) en apen daarmee het uitverkoren volk van JHWH, Israel na.
Beide volken maken er niet veel goeds van, maar Israel heeft de Bijbel (Tenach) als basis en die is goed :” JHWH liefhebben boven alles en de naaste als jezelf” en als je dan veel fout doet, dan kun je dat vaststellen en als schuld belijden.
JHWH en Zijn Tora blijft echter ultiem goed ! Zeker daar waar Hij in Yeshua als het ware Pesachlam onze schuld verzoent voor wie die belijdt, Hij draagt voor de eerlijke gelovige de doodstraf.
Maar dat andere “uitverkoren volk van de koranAllah” heeft een gifboek als basis, wat je kunt samenvatten met ” leef als onderworpene (moslim) aan de koranAllah, onderdruk elkaar en discrimineer elke niet-moslim en/of afvallige moslim,  moord ze  uit tenslotte”.

Het kernprobleem van de islamopvoeding ligt dus in het volgen van een zeer foute afgod en een fictieve profeet als  rolmodel met een zeer foute moraal: moordenaar, struikrover, polygamist, pedofiel, manipulator, Mohammed genaamd.
De oplossing moge duidelijk zijn: volg Yeshua ha Mashiach, de enige weg tot de enige ware God, JHWH, onze hemelse Vader, de God van Abraham, Isaak en Jacob.

Ik zal Yasin el Forkani en Fouad Sidali een cc sturen van dit artikel met het aanbod om in gesprek te gaan, in de media.

Shabbath shalom, hartelijk welkom in onze samenkomsten, zie http://tora-yeshua.nl/samenkomsten/   en/of met reacties onder dit artikel,

Ben Kok (joods-chr. pastor)

Update: in het NOS journaal van 18 uur vandaag werd al meegedeeld, dat in de moskeeen is gepreekt over de opvoeding, maar in veel moskeeen niet, want “dat gebeurt al vaak genoeg”.
Verder deelde een moslim uit een moskee in R’dam mee, dat het niet alleen aan de ouders ligt, maar ook aan de “harde maatschappij”, die moslimjongeren te weinig kans geeft “en dus gaan ze dan de fout in”.
Het ligt dus niet aan de islam, dat u dat even weet.

Zie ook  http://www.maroc.nl/forums/wie-schrijft-blijft/372115-confronterend-stuk-marcouch.html  en de reacties er onder, die er niet om liegen!

PS zie hieronder de links en recent artikel  mbt. Yassin el Forkani en/of  Fouad Sidali

http://tora-yeshua.nl/2012/12/wanneer-durft-fouad-sidali-ntr-dichtbij-nl-het-toegezegde-debat-aan-over-de-invloed-van-de-islam-op-de-opvoeding/

http://tora-yeshua.nl/2012/12/loze-beloftes-van-presentator-fouad-sidali-ntr-dichtbij-nederland-voorgelegd-aan-directie/

http://tora-yeshua.nl/2009/11/kristalnachtherdenking-gejat-door-pax-mohbama/     /  http://tora-yeshua.nl/2010/11/verslag-kristallnachtherdenking-2010-amsterdam/

Elforkani op bidmatje geroepen bij Koeweiti’s

Elforkani(Met dank overgenomen van  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2013/04/elforkani_op_bidmatje_geroepen.html

De Polderjihadi’s houden de gemoederen aardig bezig, en zoals Nausicaa Marbe terecht opmerkte mag de rol van types als jongeren-imam Yasin Elforkani daarbij niet worden uitgevlakt. Zoals wij al berichtten is Elforkani, woordvoerder van het Contactorgaan Moslims en Overheid (CMO), zelfs voor zijn eigen achterban in Amsterdam Nieuw-West een beetje té radicaal bezig. Enerzijds beweert hij te waken voor ‘buitenlandse inmenging door Marokko of Saudi Arabië’ in zijn Blauwe Moskee, anderzijds hebben hij en zijn bekeerling-makker Jacob van der Blom wel hele warme banden met Koeweitse fundi’s. Hoe warm precies? Nou, behalve dat het Koeweitse Ministerie van Islamisering voor die tent betaald heeft en er regelmatig predikers van het radicalere slag op de kansel zet is er nog een opvallend feitje. Dit weekend reizen Elforkani en Van der Blom af naar Koeweit, waar zij door het ministerie op het matje zijn geroepen over de onrust in de gelederen. Waarom moet Elforkani verantwoording afleggen aan de Koeweiti’s? Zouden de beweringen van bronnen rond de moskee dat Elforkani bij Koeweit op de loonlijst staat kloppen? Waarom is een man met zo veel invloed onder Islamitische jeugd, een man die zijn moskee tot het laatste bidmatje bezet krijgt, een man wiens moskee het clubhuis is van haatpredikers als Khalid Yasin en Haitham al-Haddad een serieuze gesprekspartner voor de Nederlandse overheid? Rare vorm van internationale betrekkingen, een buurt-imam die spreekpop van een Islamistische dictatuur is maar ondertussen als CMO-spreekbuis over ‘politieke en beleidsmatige processen‘ in Nederland meepraat.

Navigeer naar andere artikelen

7 Responses to Yassin el Forkani (jongerenimam): onze opvoeding schiet tekort, nationaal debat nodig

  1. Op 4 april 2014 @ 17:04 schreef luckybee

    Beantwoorden

    De aanwezigheid van Moslims in ons land is een verstoten van de 10 Geboden.
    God duld geen andere goden voor zijn aangezicht dat door mensen worden aanbeden.En onze kerken fasciliterden ze ook nog met moskee’s waar ze hun Goden kunnen aanbeden.Zelfs Kerken worden voor ze opengehouden , waar in ze onze kerken kunnen ontheiligen.Man Hoever zijn wij gekomen?

    • Klopt LB, “geen afgoden voor het aangezicht van JHWH” en de koranAllah is een afgod.
      Daardoor zitten we nu met veel ellende.
      We delen folders uit speciaal voor moslims, om ze dit uit te leggen en het evangelie te verkondigen. Bovendien ontmaskeren we de misleidende kerken en organisaties en synagoges op dit punt.
      Shabbath shalom,
      Ben

  2. Nederland is hard op weg om door moslims opgevoed te worden.
    Wat God verhoede.
    Als Geert het zegt wordt het racisme genoemd.
    Als Spekman en Samson hetzelfde zeggen heet het een feit.
    Goed idee van Geert om beide heren aan te geven.
    Maar dan niet vanwege oog om oog tand om tand zoals Fleur het noemt,
    Maar vanwege: eerlijk is eerlijk.
    ………………
    shalom cornelia

    • Hi Cornelia,
      “Oog om oog en tand om tand” is een goed Toraprincipe, wat zeker niet op wraak duidt, maar juist is bedoeld, dat er met een gelijke maat in het straffen van een foute zaak wordt geoordeeld.
      Shabbath shalom,
      Ben

  3. Amen @Ben
    Zo hebben we veel van het OT verkeerd geïnterpreteerd als zou de JHWH uit het OT een heel andere God zijn als de Vader ui het NT.
    Maar Godzijdank is Hij dezelfde.
    ……………
    shalom cornelia

  4. uw uitingen zorgt er juist voor dat de kloof tussen geloven groter worden. In mijn bijbel staat “heb uw naaste lief”

    Ik begrijp niet dan een geloofsovertuiging dat 65 jaar geleden door genocide bijna werd uitgeroeid in Europa deze uitlatingen kan doen.

    Deze jongeren Iman kan er juist voor zorgen dat de mislukte generatie zich niet bij die idioten als ISIS aansluiten en us niet radicasliseren. Wellicht kunnen zij juist bekeerd worden naar ons geloof of de leer van de Tora en dus het juiste pad kiezen.

    Met haat zaaien wij haat, dit is niet wat God wil en ook niet de taak die de mens van onze lieve heer heeft meegekregen in dit leven

    Aram

    • Dag Aram,
      Je hebt het over ‘mijn Bijbel”, een term die belachelijk is, want dat suggereert dat jij de Bijbel hebt geschreven.
      Verder is er geen geloofsovertuiging uitgeroeid, maar zijn er veel mensen vermoord, 6 miljoen Joden e.a., het Jodendom is gewoon blijven bestaan.
      De jongerenimam vertegenwoordigt de islam, een walgelijk systeem, wat niet in een democratie thuis hoort, omdat het een totalitair systeem is en blijft. Forkani doet niet anders dan de koran goed praten en de islam promoten, wat je van een imam kunt verwachten.
      Hij zaait via de islam dus haat, via het verkondigen van de islam vanuit de koran/ahadith, heb je die troep wel es gelezen? Dan weet je pas waar je het over hebt.
      Vraag anders onze folder even aan: geliefde moslimmedemens, geschapen door God”.
      Shalom
      Ben

Geef een reactie

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*